Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Послуги евакуатора

Автовласникам доводиться стикатися з неприємною ситуацією, пов'язаною з паркуванням у недозволеному місці.

На жаль, на автомобільній дорозі також часто трапляються аварії та інші форс-мажорні обставини. У такому разі зазвичай викликають евакуатор https://specviking.kiev.ua.

З його допомогою можна доставити постраждалий автомобіль у ремонтний сервіс.

Спецтехніка негайно відбуксирує машину на далеку стоянку на околиці міста. Існують вагомі причини виклику евакуатора, що допомагає оперативно вирішувати проблеми, що виникли. Дотримуються встановленого порядку поводження з урахуванням законодавчих норм.

Послуги евакуатора

Викликати евакуатор потрібно за певних обставин. Розглянемо найпоширеніші варіанти.

  1. транспортування;
  2. блокування, що виникло під час руху машини.
  3. якщо раптом функціональні елементи перестали працювати (машина заглухла, заїли гальма).
    збій у електронній системі.
  4. якщо виникла аварійна ситуація. До речі, може знадобитися допомога двох евакуаторів (аварія із двома машинами).
  5. при пробитому колесі тощо.

Насамперед можна виділити такі переваги послуги:

— Економію часу. Не потрібно дзвонити родичам чи близьким людям. Евакуатор приїде за 30 хвилин чи одну годину.
— Існує гарантія по доставці автомобіля власника в потрібне місце. Зазвичай гарантія розповсюджується в письмовій формі і відразу віддається до рук власника машини. За бажання він може поїхати з водієм евакуатора до пункту сервісного обслуговування;
— буксирування може здійснюватись різного транспорту. Сюди відносять як легкові, а й вантажні види машин. Залежно від тяжкості автомобіля на місце приїжджає евакуатор спеціального призначення;
— людині не треба платити багато грошей. Фінанси підуть лише на бензин евакуатора. Решту грошей людина віддаватиме вже у центрі обслуговування на ремонт власної машини.
— якщо машину доставлять у ремонтний сервіс за короткий проміжок часу, значить, співробітники автосервісу займуться її ремонтом, якнайшвидше.

Застосування евакуатора

Конструкція евакуатора створювалася для транспортування автотранспорту на потрібну точку. Модель, що випускаються, відрізняються за габаритами, функціоналом і комплектацією. Це дозволяє перевозити легкові машини та велику техніку різного призначення.

Основною причиною переміщення є серйозні неполадки з машиною. Вбудований кран полегшує процес перенесення на платформу. Надійне кріплення виключає ризик подальших пошкоджень.

Найпоширеніший і затребуваний вид називається лебідковим. У нього вбудована спеціальна платформа та міцний трос. Ще бувають евакуатори з кранами та іншими підйомними засобами. Якщо людині необхідно вибрати хорошу модель, краще звернутися за допомогою до центру евакуаторів.

Нюанси виклику

Перед викликом евакуатора слід почати певні дії, що позбавляють скоєння грубих помилок. Зацікавлена особа має:

  1. після аварії одразу викликати патрульну службу для фіксації пошкоджень та встановлення винуватця події (інакше виникнуть складності зі страховкою);
  2. зв'язатися з диспетчером компанії, яка надає послуги з евакуації;
  3. повідомити інформацію про місцезнаходження, марку, габарити, причини звернення;
  4. дочекатися спецтехніки, переконатися у завантаженні без порушень.

Подальша відповідальність покладається на організацію. Передача точних відомостей дозволить правильно підібрати евакуатор, зробити буксирування за вказаною адресою після оформлення документів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.