Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Apple IPAD PRO 2021 - найкращий планшет

Перший Айпад Про з'явився у 2015 році. Він мав ОЗУ 4 ГБ, вбудовану пам'ять 32, 128 та 256 ГБ, роздільну здатність 2732х2048 і працював на базі iOS9. У 2016 році був випущений iPad Pro 9,7′′, у 2017 році – Айпад Про 2 10,5′′ та Айпад Про 2 12,9′′. У 2018 році у продаж був випущений Айпад Про 12,9′′ 3-го покоління з 6 ГБ ОЗУ, 64, 256, 512 ГБ або 1 ТБ вбудованої пам'яті, а також iOS12. У 2020 році з'явилося 4 покоління Айпад Про з оновленим процесором. В 2021 було випущено 5-е покоління Айпад Про з новим процесором Apple M1. Крім Айпад Про, Епл пропонує споживачам такі моделі як:

  1. iPad;
  2. iPad Air;
  3. iPad mini.

iPad

Модель iPad почала випускатися компанією Apple в 2010 році і споживачі на руках вже мають 9 поколінь цього пристрою. Найсучасніший iPad 9 має ОЗУ 3 ГБ, вбудовану пам'ять 64 або 256 ГБ, діагональ екрану 10,2′′ та передню камеру 12 Мп. Це бюджетний варіант планшетів Apple, які користуються високою популярністю за рахунок доступної ціни та високих технічних характеристик. Придбати можна на сайті https://stylus.ua/ipad-390/pokolenie:apple-ipad-pro/.

Айпад — універсальний планшет, який здатний впоратися з різними завданнями. З його допомогою можна грати в ігри, займатися творчістю, дивитися фільми, засвоювати корисні знання та працювати. Важить такий пристрій всього 487 г, тому його зручно брати із собою у поїздки та відрядження.

iPad Pro 11/12.9 (2021) - на ньому можна не лише дивитись серіали, а й працювати. Планшет дорогий, але з погляду потужності та працездатності зараз дійсно краще нічого немає.

У 2021 році компанія Apple запропонувала споживачам Айпад Про 5-го покоління. У лінійку Apple iPad Pro 2021 увійшли планшети з діагоналлю 12,9′′ та 11′′. Вони були запропоновані споживачам у кольорах сріблястий та космічний сірий. У всіх моделях вбудовані процесори Apple M1, є система професійних камер 12 Мп та 10 Мп, 4 динаміки, 5 мікрофонів, є можливість знімати відео 4К та HD-відео, вбудовані Face ID, сканер LiDAR, барометр, датчик зовнішнього освітлення. На Айпад Про нового покоління встановлена ОС iPadOS 15, що робить використання планшета ще зручнішим і приємнішим заняттям. Спеціальні можливості, такі як управління голосом, лупа, диктування, зум полегшують використання цього планшета для людей з обмеженими можливостями.

Apple анонсувала новий iPad Air на своєму вересневому заході разом з Apple Watch Series 6. Він повинен прибути в жовтні і поставляється з новим повноекранним дизайном, як iPad Pro, і без кнопки «Додому».

Основні відмінності від попередніх моделей

Від попередніх поколінь новий Айпад Pro відрізняється використанням більш сучасного та потужного процесора, наявністю підтримки 5G та значною різницею за вартістю. Якщо у вас iPad Pro 2020 року, то оновлювати його немає сенсу, оскільки відмінності з нинішньою моделлю не надто суттєві і помітні лише вузькому колу фахівців.

Якщо ж ви давно мрієте про Айпад і хочете купити саме найновішу модель iPad Pro, то врахуйте, що знайти у продажу планшет з діагоналлю 11′′ не так вже й легко, зате моделей з діагоналлю 12,9′′ у продажу скільки завгодно. Такий пристрій призначений не для ігор, хоча грати на цьому планшеті теж зручно. Комплектація та технічні характеристики новітнього Айпад Про дозволяють вирішувати найскладніші завдання, знімати дуже якісні відео та робити ідеальні фотографії, працювати та навчатися з високою ефективністю, а також пізнавати світ за допомогою великої кількості зручних додатків.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.