Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати обручку з діамантом

Обручка або 2 блискучі обручки це одна з найважливіших покупок, яку пара може зробити у своєму житті. Той дизайн, який ви оберете, має відбивати ваш стиль. Незалежно від того, чи берете ви участь у процесі (дизайн власного кільця, похід в магазин зі своїм партнером) або дозволяєте їм самим вибирати обручку (за допомогою корисних порад від друзів або фотографій з тегами в Instagram), тут є все, що вам потрібно знати. щоб знайти те, що ви любите на все життя.

Обручка з діамантом

Крок 1: Знайдіть ідеальний камінь

Ви, напевно, чули про «Чотири C», офіційну систему оцінки діамантів, яка стала дуже популярною. Ось кілька способів, якими ви можете використовувати ці знання, щоб знайти на сайті https://imperiazolota.ua/ring/obruchalnye-kolca/obr-s-brilliantami/ найкращий діамант для вашого бюджету:

Огранювання

Огранювання відноситься до коефіцієнта блиску, а не до форми полірованого діаманта, від досконалої до ще скромнішої. Коли діаманту надають форму груші або овалу, він виготовляється з дотриманням певних параметрів, щоб грані взаємодіяли зі світлом для досягнення максимального блиску. Розмір або вага діаманта вимірюється в каратах. Середній діамант в обручці важить один карат або 200 міліграмів. Навпаки, горезвісний смарагд Кім К, який був викрадений у неї, важив 20 каратів і, як повідомляється, коштував 4,5 мільйона доларів.

Чистота

Навіть камінь, що ідеально виглядає, може мати такі дефекти, як включення — невеликі чорні або білі плями або лінії, які виникають природним чином, коли алмаз формується в землі протягом мільйонів років. Ці незначні дефекти визначають чистоту, яка оцінюється за складною шкалою від бездоганної до відмінної для дрібних забруднень. Чим менші і непомітніші дефекти, тим вища ціна.

Колір

Діаманти бувають різних відтінків, але найрідкісніші з них безбарвні. Колір оцінюється за шкалою від D (найдорожчий) до Z (явно жовтуватий). Останнім часом стали популярними так звані фантазійні кольори, такі як рожевий, жовтий або шоколадний. Чим насиченіший колір, тим цінніший камінь. Діамант як сніжинка - кожен рідкісний і унікальний. Немає двох однакових, навіть якщо чотири терміни ідентичні на папері. Звичайно, від усього цього залежить ціна: два осередки однієї ваги можуть мати зовсім різну ціну залежно від відмінностей в ограновуванні, чистоті та кольорі. Щоб знайти ідеальний камінь для вашого бюджету, відвідайте різні ювелірні ресурси та магазини.

Крок 2: виберіть форму

Тип обручки з діамантом або обручка з діамантом, яку ви виберете, має відповідати вашому індивідуальному стилю. Ось короткий огляд найпопулярніших форм:

  1. Круглий: це найпопулярніша форма, яка найкраще наголошує на блиску діаманта;
  2. Овал: ця форма чудово доповнює довгі тонкі пальці;
  3. Смарагд: його великі грані демонструють чудову чистоту;
  4. Ашер: квадратний смарагд у стилі ар-деко;
  5. Подушка: Цей вінтажний діамант, створений у 1800 році, в основному має квадратну форму із закругленими кутами;
  6. Принцеса: широка плоска вершина та пірамідальна форма роблять камінь більшим, ніж він є насправді;
  7. Тент: ця довга конусоподібна форма максимально збільшує розмір у каратах;
  8. Груша: особливо ніжно круглий тент виглядає на легкому тонкому обручці.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.