Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що робити із біатлоном. Ніхто не знає

Взагалі-то гнітюче видовище наш біатлон. Ось уже останні 5-6 років, цирк, та й годі. Відгриміли допінгові скандали, начебто зараз ніхто не заважає, команда фінансується, молоді перемагають у своєму віці. Ну що ще треба? Так ні, чи то чехарда з президентами, чи то з тренерами, одних підсиджують, інших звільняють. З початком кожного сезону, ми, вболівальники, чекаємо на гідне змагання і щоразу отримуємо розчарування.

На початку цього сезону були питання до тренерського штабу щодо деяких спортсменів. Нас запевнили, що все за спортивним принципом та за рішенням ТШ. Почався сезон і що ми побачили. Один спортсмен не входить до СОТНЮ, інша спортсменка вирішила не відставати і теж не потрапляє до СОТНЮ. В однієї, замерзла гвинтівка, в іншої пальці, третій поїхав не туди куди треба, на четвертого подивився під час гонки-біг так, ніби 50 км. пробіг.

Дехто скаже, а як же естафета у чоловіків. Тут все просто, якби не провал шведів, то не бачити "бронзи" як своїх вух. Жіноча естафета відзначилася-8 місце. От скажіть, на що було витрачено ресурси в олімпійський цикл? Як вийшло, що у нас немає тренера зі стрільби. Новини біатлону Молдови та багато цікавого - тут: https://dosye.info/%D0%A2%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%B5%D1%80,_%D0%94%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B9_%D0%93%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%BE%D1%80%D1%8C%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%87.

Навіть якщо допустять усіх наших до Ігор. Що вони можуть там показати. З року в рік нам твердять, що йде планомірна підготовка до ЧС або ОІ. Настають ці змагання та виграють ті, хто вигравав змагання на КМ. Як так виходить, ми готуємось планомірно, а виграють інші.

Ніхто не хоче прислухатися до директора іжевського інституту фізкультури імені Олександра Тихонова, професора Ілдуса Гібадулліна, який багато років твердить що тренувальний процес у регіонах- це кам'яний вік і що у нас все тренуються в загальній масі і ніхто не звертає уваги на індивідуальні особливості спортсменів. У нього розроблено методику тренувального процесу.

І Драчев, і Майгуров погоджуються, але віз і нині там. І Міністерству спорту, напевно, теж це не треба. Ось тільки це треба нам, уболівальникам.

На Сахаліні в заняття біатлоном залучатимуть молодь

Міністр спорту, туризму та молодіжної політики Сахалінської області Сергій Буренков зазначив, що основне завдання зараз – це створення умов для розвитку біатлону на рідній Сахалінській землі.

«Ми повинні залучити школярів, середнє та старше покоління до цього чудового виду спорту, який популярний у всьому світі. Нашу спільну роботу плануємо вести за декількома напрямками. Міністерство бере на себе зобов'язання щодо забезпечення інфраструктурного розвитку, екіпірувального та інвентарного супроводу», - зазначив Буренков.

Федерація, у свою чергу, за словами Буренкова, займатиметься методичною стороною питання, підготовкою тренерського складу, забезпеченням тренувального процесу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.