Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати одяг для чоловіка

Підібрати чоловічий одяг – завдання менш складне, ніж оновити жіночий гардероб. Набір речей для чоловіка чи хлопця більш стандартний та обмежений. Для сильної статі одяг не має такого великого значення як для жінки. Але все ж таки це не означає, що до вибору гардероба потрібно підходити аби як. Існують певні правила гарного тону та стилю, а також закони та негласні уявлення про те, що може носити людина, а що ні.

Отже, як вибрати свій стиль в одязі та навчитися правильно підбирати елементи гардеробу? Вибір лежить між трьома основними стилями, які співвідносяться з родом діяльності та способом життя чоловіків. Це класичний, кежуал та спортивний стиль. Підібрати стильні речі в чоловічому гардеробі можна на сайті інтернет-магазину П'єр Карден. Зазвичай у гардеробі є речі всіх трьох напрямків в одязі, але один із них переважає. Для ділових чоловіків – менеджерів, бізнесменів, лікарів тощо. – у пріоритеті суворий діловий та формальний стиль в одязі. Для інших пологів діяльності пріоритетним стає стиль кежуал, який поєднує у собі строгість ділового та комфорт спортивного стилю. Для спортсменів та людей, які ведуть активний спосіб життя, підходить спортивний стиль одягу.

Розглянемо по порядку, як підібрати чоловічий одяг, які речі мають бути у кожного, і як правильно їх вибрати та носити.

Штани

Це обов'язкова частина чоловічого одягу, і в гардеробі чоловіки мають бути кілька штанів по сезону, а купити їх можна в інтернет-магазині arber.ua. Для ділового стилю краще вибрати темні відтінки штанів: чорні, темно-сині, коричневі, сірі. Влітку можна носити світлі – пісочні, бежеві, білі штани за розміром.

Піджак

Атрибут ділового стилю, чоловічий піджак повинен ідеально сидіти на фігурі. Рукави не повинні бути короткими, може виглядати тільки край рукава сорочки. Як правильно підібрати одяг для чоловіка, а саме піджак? Це не складно: підбирайте під колір штанів та взуття, бажано темні приглушені відтінки, однобортні та двобортні піджаки.

Сорочка

Сорочок у чоловічому гардеробі може бути багато, у широкій колірній гамі, головне щоб усі речі були однотонними. Білі, чорні, сині, блакитні – для ділових зустрічей, кольорові – для дружніх зустрічей у неформальній обстановці. Краще вибирати вироби з натуральної бавовни. Модні сьогодні рожеві сорочки треба ще вміти носити, і не кожна людина знає як вибрати чоловічий одяг, а саме такий стиль сорочки. Тому краще не ризикувати і підбирати щось більш традиційне.

Водолазка та футболка

Це менш формальна частина гардеробу, яку можна носити самостійно, так і разом з піджаком, курткою, джемпером. Комір сорочки може бути з коміром під горлом або до ключиць. Колірна гама – широка, але без яскравих малюнків та принтів.

Джинси

Вони обов'язково присутні в шафі сучасного чоловіка як неформальна частина одягу, який зазвичай носять із задоволенням завдяки його зручності. Вибирати джинси потрібно правильно відповідно до фігури, довжини ноги, і по сезону. У гардеробі має бути кілька легких та теплих пар джинсів класичного синього чи чорного кольору.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.