Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати чоловічі джогери?

Джогери чоловічі можуть бути представлені у вигляді спортивних або повсякденних штанів - все це залежить від того, з якого матеріалу вони виготовлені.

Однак у традиційному розумінні слова джогери — штани вільного, але не широкого, крою із завуженою за допомогою манжету нижньою частиною. Талія – висока, а кроковий шов буває двох типів: стандартний та занижений. Як матеріали використовуються натуральні тканини — переважно бавовна.

Особливості чоловічих джогерів

Дані штани можуть похвалитися характерною рисою - манжети, які прийнято вважати підписом джогерів. Через те, що модель залишається популярною протягом тривалого часу, дизайнерам довелося думати над тим, як можна освіжити джогери. Рішенням була різноманітність манжетів:

  1. Традиційні, звичні нам джогери фіксуються за допомогою тонкої гумки, яка вшивається в тканину.
  2. Простішим варіантом є трикотажна стрічка.
  3. У джинсових джогерах часто використовуються манжети з використанням драпірування.

Джогери вважаються чимось середнім між повсякденними штанами та спортивним одягом, тому їх можна сміливо використовувати у вуличних образах смарт-кежуал або, вирушаючи на пікнік та в турпохід.

Як вибирати чоловічі джогери?

Незважаючи на те, що джогери вважаються досить універсальними штанами, існують деякі негласні правила, яких слід дотримуватися. Вони безпосередньо пов'язані з тим, якої ви статури:

  1. Якщо ви високий хлопець стрункої статури, то вам нема про що переживати - джогери будь-якого крою вам відмінно підійдуть. Це стосується не тільки фасону, а й матеріалу та кольору.
  2. А ось для міцних хлопців атлетичної статури, але невисокого зросту краще вибрати щільний однотонний матеріал.
  3. Якщо ви настільки високі, що хочеться здаватися нижче, модель з накладними бічними кишенями візуально витягне ваш силует і зробить його пропорційнішим.
  4. Хлопці та чоловіки, які мають зайву вагу можуть розраховувати на моделі з вузькими манжетами. Завдяки чому штанини стають вужчими, не втрачаючи особливості джогерів, але при цьому без різких перепадів форми ніг.

Варто звернути увагу не тільки на те, що джогери чоловічі мають низку важливих переваг і заслужено отримали відмінні оцінки. Справа ще й у тому, що вибрати цей одяг сьогодні можна з дійсно великого каталогу, тому варто підійти до вибору уважніше. Різні цінові категорії, матеріали, кольори та візерунки вилилися в десятки унікальних джогерів, так що варто уважніше підійти до вибору і можна буде знайти ідеальний варіант для покупки. Варто звернути увагу не лише на характеристики одягу, а й на відгуки тих, хто придбання вже зробили.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.