Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги сітки рабиці

Оцинкована сітка рабиця використовується в будівельній, виробничій та побутовій сфері. Незважаючи на однакову модель, всі вони відрізняються між собою і якістю і способом плетіння.

Зробити вибір матеріалу, з якого планується встановлювати паркан між ділянками, не так легко. Адже потрібно правильно підібрати висоту та ширину, а також не створювати перешкод для природного вентилювання та не затіняти поблизу посаджені рослини. Що найкраще підійде для цього? Сетка рабица 2,5 мм!

Раніше повсюдно встановлювали огорожі з канірованої сітки. За радянських часів практично всі лікарні, школи, дитячі садки та табори відпочинку були огороджені нею. Паркан є гратчастою сіткою, ввареною в металеві куточки. Секції приварювалися до стовпів, потім фарбувалися у різні кольори.

Але сьогодні дешевшою та зручнішою вважається сітка Рабиця. Продається в рулонах, тому доставити її на ділянку можна на невеликому автомобільному причепі. Також її дуже просто натягнути між опорами.

Можна виділити кілька основних характеристик, властивих для  якісної рабиці.

Перше, що виділяється - спосіб оцинкування. Найчастіше використовують гальванічний метод гарячого цинкування. Необхідно опустити сітку у цинк, розплавлений під високими температурами. Витягуючи рабицю, знімається зайвий шар цинку спеціальними гребінцями. Якщо використовується електричний метод, шар цинку насаджується електролізом.

Для виготовлення рабиці найкраще використовувати оцинкований дріт. Це зумовлено тим, що вона захищена шаром цинку, який добре переносить зовнішню дію середовища та не піддається корозії.

Найчастіше покупці обирають сітку вітчизняного виробництва. Вона міцніша і відповідає вимогам вітчизняного ДСТУ. Наша компанія також виробляє високоякісну рабицю, яка користується повагою серед оптових та роздрібних покупців. У каталозі представлені кілька видів дроту, який підходить для будівництва, садових робіт та як огородження.

Відмінності

Можна спостерігати, що оцинкована сітка рабиця сильно блищить. Це означає, що в неї або додали алюміній, або вона зроблена шляхом прискореного охолодження. Перший варіант підійде для тих, кому не потрібний дріт міцний і довговічний.

Звертайте увагу на якість покриття. Якщо з поверхні сколюється цинк, значить у технології були допущені помилки. Дріт швидше іржавітиме в тих місцях, де утворився скол.

Термін експлуатації також буває різним. Одна справа дивитися на якість покриття, інша звертати увагу на товщину дроту та спосіб плетіння.

Незважаючи на високу якість дроту, вона все одно може змінити термін експлуатації. Це з середовищем проживання. Якщо оцинкована сітка рабиця стоятиме в агресивному середовищі, то іржа на ній виявиться швидше.

Обов'язково враховуйте цей факт перед покупкою сітки.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.