Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як збільшити обсяги продаж за допомогою вивіски

Вивіска - це не тільки обличчя вашого магазину, а й гарний маркетинговий інструмент. Згідно з дослідженнями, близько 50% потенційних покупців роблять свій вибір на користь того чи іншого закладу завдяки яскравій вивісці. Більшість віддають перевагу об'ємним буквам з підсвічуванням. Також покупці звертають увагу на інформативність та привабливість самої назви магазину.

Вибрати з розумом

Виготовлення об'ємних літер стане тлічним рішенням для створення красивої, яскравої вивіски, що запам'ятовується. Але щоб цей інструмент працював і справді допомагав збільшувати продаж, необхідно добре продумати всі деталі. Щоб замовити объемные буквы на заказ - переходьте за посиланням.

На що варто звернути увагу:

Чим простіша вивіска, тим більше шансів, що її запам'ятають. Велика кількість складних деталей розсіює увагу та відволікає від головного – того, що ви пропонуєте. А ось незвичайний, але лаконічний дизайн, швидше за все, відкладеться в пам'яті потенційних покупців недовго.

Зовнішній вигляд має відповідати змісту. Магазину одягу з демократичними цінами навряд чи підійде велика вивіска із золоченими хитромудрими літерами, і навпаки, для дорогого бутика буде недоречний занадто простий дизайн.

Добре продумайте розміщення. При виборі дизайну варто вивчити будівлю, в якій знаходиться ваш заклад: колір фасаду, наявність інших вивісок, їх стиль, формат вашої власної вітрини. Оформлення має гармонійно вписуватися в оточення.

Що пропонує ринок

Друкарні найчастіше надають великий вибір засобів зовнішньої реклами. Об'ємні об'єкти виробляють практично з будь-яких матеріалів.

Найчастіше вибирають:

  1. кольорове чи непрозоре оргскло;
  2. дерево;
  3. метал;
  4. композит;
  5. ПВХ;
  6. акрил.

Найміцнішим матеріалом є нержавіючий метал. Така вивіска коштуватиме дорожче, але у довгостроковій перспективі це окупиться. Такі вироби більш стійкі до негоди та менше піддаються деформації. На другому місці – оргскло. Цей матеріал також має великий запас міцності і довго зберігає свій зовнішній вигляд як у приміщеннях, так і просто неба.

Часто об'ємні літери оснащують внутрішнім або зовнішнім підсвічуванням за допомогою світлодіодних світильників. Вони дозволяють заощаджувати енергію, не зменшуючи яскравості освітлення. Неоновий контур і бічне підсвічування також додають вивісці виразність і виглядають дуже ефектно.

У нашій компанії вам обов'язково допоможуть створити не просто гарний заголовок, а ефективну рекламу. Такий маркетинговий інструмент допомагає збільшити потік відвідувачів та суттєво підняти продажі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.