Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як підібрати стиль одягу для чоловіка: шукаємо своє

Сучасна індустрія моди надає величезні можливості чоловікові вибрати стиль одягу, який максимально підкреслює його індивідуальність. Завдання ускладнюється тим, що більшість чоловіків при виборі одягу наголошують на відчутті комфорту, а потім звертають увагу на відповідність модним трендам.

Мати власний стиль - зовсім не означає одягатися відповідно до останніх модних тенденцій, оскільки дизайнерські розробки підходять далеко не кожному. Більш важливо навчитися правильно розставляти акценти та підбирати фасон відповідно до особливостей фігури.

Підібрати стиль одягу для чоловіка не менш важливе, ніж для жінки. Для створення привабливого образу слід знайти свій індивідуальний стиль, що дозволяє виділитися із загальної маси, підкресливши переваги фігури - брендовий одяг можна придбати на сайті https://www.sq.com.ua/rus/news/novosti_partnerov/25.09.2021/znakomimsya_s_brendovoy_muzhskoy_odezhdoy/. Придбавши речі, що сподобалися в останній колекції, є ризик зробити величезну помилку, оскільки вони можуть зовсім не підійти до вашого типу фігури або способу життя. Поповнюючи свій гардероб модними речами, слід подумати про доцільність такої покупки і де їх практично можна буде носити.

Як зібрати чоловічий лук

Перш ніж визначитися з максимально відповідним стилем, кожному чоловікові слід проаналізувати особливості своєї постаті та соціальний статус. Останній фактор має важливе значення, оскільки, наприклад, офісному працівнику не зовсім доречно наповнювати свій гардероб речами у спортивному чи гламурному стилі, краще віддати перевагу діловій класиці чи стилю кежуал. Розглянемо, наскільки складно чоловікові підібрати свій стиль в одязі і при цьому виглядати модно.

Незважаючи на мінливість моди, базові принципи комплектації гардеробу залишаються незмінними. Вони враховується як кольорова гама і крій, а й доречність кожного елемента.

Не завадить і критичне сприйняття своєї зовнішності, що дозволяє чітко оцінити необхідні пропорції під час виборів фасону одягу.

Щоб підібрати оптимально відповідні моделі одягу для свого гардеробу, важливо правильно визначити тип фігури:

  1. Прямокутник без талії. Даному типу підійдуть моделі прямого крою для верху і штани, що візуально подовжують фігуру. Допоможуть створити свій стиль короткі куртки на блискавці і класичні пальта прямого крою.
  2. Трапеція. Чоловікам з таким типом фігури слід вибирати з високою посадкою штани, подовжені куртки та піджаки з розширеною лінією плечей. Краще уникати моделей, що облягають фігуру, віддаючи перевагу трохи вільному крою.
  3. Перевернутий трикутник. Чоловікам з широкими плечима і вузькими стегнами можна носити фасони, що облягають, підкреслюють фігуру. Тут вибір моделей дуже різноманітний і може включати облягаючі футболки та джинси, короткі сорочки із завуженими штанами, приталені пальта.
  4. Овал. При підборі стилю одягу зайві округлості фігури можна приховати вільного крою речами, які обтягувати зону живота. Однак не варто захоплюватися надмірно об'ємними фасонами, які лише додадуть громіздкості фігурі. Звужені штани, облягаючі сорочки та джемпер із горизонтальною смужкою або геометричним візерунком для фігури даного типу табу. Слід підбирати речі, що візуально подовжують силует і приховують повноту в зоні талії.

Чоловічий гардероб не відрізняється таким різноманіттям, як жіночий, тому підбір лука в чоловічому одязі слід здійснювати ретельніше, підключивши певну частку прагматизму. Критична оцінка недоліків своєї фігури дозволить більш ретельно зібрати свій повсякденний та святковий гардероб.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.