Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вишка-тура: головні особливості, види, переваги застосування

На вигляд будівельна вишка-тура схожа на будівельні риштування з дещо зменшеними габаритами. Проста установка-монтаж не займає багато часу. Головна перевага – мобільність, у разі потреби вишка переміщається на конкретну ділянку без труднощів.

Така пересувна конструкція призначена для проведення різних будівельних, ремонтних та будівельно-монтажних робіт (зовнішнє та внутрішнє оздоблення) на висоті. Застосовується як альтернативне рішення, коли установка будівельних риштувань нераціональна з будь-яких підстав (складність монтажу).

До речі, в інтернет-магазині virastar.ua ви знайдете широкий асортимент вишок-тур для будівельних та висотних робіт від українського бренду Virastar.

Вишка-тура стандартної комплектації складається з:

  1. каркасу зі спеціальними кріпленнями;
  2. горизонтальної рамної поверхні (робочої поверхні);
  3. настилу для забезпечення зручних умов роботи (додатково).

Поворотні колеса призначені для пересування пристрою, що допомагає пристосовуватися до конкретних експлуатаційних умов.

Види спеціального обладнання

Вишка-тура виготовляється у двох модифікаціях – зі сталі та алюмінію. Обидва типи стійкі до корозії, що забезпечує тривалий термін безперебійної роботи. Алюмінієві можуть використовуватися як зовні, так і усередині приміщення. Сталеві мають захисне епоксидне покриття.

Ліміт граничних навантажень для сталевих та алюмінієвих пристроїв залежить від особливостей тієї чи іншої конструкції. Розрізняються вони також за вартістю – ціна на обладнання з алюмінію буде вищою (у порівнянні зі сталевим) при однаковій висоті.

Переваги використання

Цей тип обладнання, представлений за посиланням https://virastar.ua/katalog/vyshki-tury, має характерні особливості:

  1. Вишки (алюмінієві та сталеві) безпечні, міцні та здатні витримувати значні навантаження. Всі кріплення, стійки та рами зроблені з металу.
  2. Відрізняються простотою установки. Не потрібно залучати фахівців або використовувати спеціальні інструменти для збирання.
  3. Здатність до адаптації в різних будівельних умовах. Це універсальне обладнання підходить для різних робочих майданчиків.
  4. Компактність – такі будівельні риштування на колесах у розібраному вигляді не вимагають особливого транспорту для перевезення, відрізняються зручністю зберігання.
  5. Вишки-тури мають високий рівень мобільності завдяки поворотній колісній основі. Що забезпечує швидке переміщення у межах обмеженого простору.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.