Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати чохол для смартфона Xiaomi?

Китайська компанія Xiaomi вважається одним із головних виробників смартфонів у світі. Гаджети від цього розробника користуються популярністю у користувачів різного віку та з різними фінансовими можливостями.

Як вибрати надійний захист для смартфона?

Як і будь-яка інша техніка навіть смартфони Xiaomi можуть виходити з ладу, а оскільки значна частка подібних проблем трапляється через необережне поводження користувача, необхідно заздалегідь подбати про гідний захист гаджета на випадок падінь та інших пошкоджень.

Одним із незамінних аксесуарів для смартфонів є чохол. Сучасні чохли представлені за даним посиланням https://itsell.ua/xiaomi/phones у величезній кількості видів, кольорів та дизайнів. Серед усіх моделей чохлів особливо вирізняється кілька видів.

Основні види чохлів для смартфонів Xiaomi:

  1. Чохли-бампери. Цей вид захисту є одним із найпростіших і тому найменш надійних. Він являє собою пластикову або металеву пластину. Вона одягається на бічні грані пристрою, які одними з перших страждають під час падіння телефону на тверду поверхню. Недолік такого чохла – неможливість захисту екрана та задньої панелі, які також можуть бути пошкоджені під час механічних навантажень.
  2. Чохли-накладки. На відміну від попередньої моделі, такі чохли захищають не тільки бічні грані, але й задню кришку пристрою, тому є більш надійними та забезпечують більшу безпеку власнику смартфона. Для виготовлення цих чохлів використовують різні матеріали від силікону до пластику.
  3. Чохли-книжки. Є аксесуарами, що розкриваються як книги. Для фіксації кришки використовують липучки, кнопки, магніти та інші деталі. Для виготовлення подібних моделей використовують натуральну шкіру або екошкіру. Забарвлення і дизайн можуть бути різними. Різновид чохла-книжки – чохол-фліп, на якому кришка відкидається вертикально.
  4. Чохли-кишені. Верхній край такого чохла може бути повністю відкритим або закриватися кнопкою або липучкою.

Сучасний чохол – це не просто захисний аксесуар для мобільного телефону. Крім того, чохол для мобільного телефону – це відмінний спосіб підкреслити свій настрій та смак, наділити гаджет індивідуальністю та унікальністю. Популярністю користуються одноколірні моделі. У продажу представлені як готові чохли, так і вироби на замовлення: клієнт вибирає малюнок, який майстер використовує для дизайну виробу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.