Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Огляд: Sennheiser IE 100 PRO Wireless - свобода та професіоналізм у поєднанні!

Компанія Sennheiser спеціально створила комбінований набір 2-в-1, що складається з потужних навушників Sennheiser IE 100 PRO IEM та модуля Bluetooth, щоб задовольнити різні потреби спільноти аудіофілів. Ще у 2021 році компанія випустила на ринок чудову пару навушників Bluetooth, створених як для професіоналів, так і для любителів музики. Тому разом з салоном навушників Soundmag ми знову провели деякий час з навушниками Sennheiser IE 100 Pro Wireless, щоб дізнатися, що вони являють собою. Читайте про це нижче.

Пакування

Sennheiser IE 100 Pro Wireless поставляється в коробці з таким же дизайном, як і інші пристрої серії IE, наприклад IE 400 PRO. Логотип Sennheiser, а також назва моделі та фотографія надруковані на зовнішній стороні коробки. На звороті перераховані унікальні переваги та технічні характеристики.

IE 100 PRO Wireless добре захищені пінопластом у коробці, а м'який чохол легкий та зручний для носіння в кишені. У комплекті з IE 100 PRO Wireless представлені 2 кабелі - кабель для дротового підключення (такий, як у IE 400 PRO) і кабель для бездротового підключення IEM. Дротовий з'єднувальний кабель покритий чорною оболонкою і закінчується 3,5-мм незбалансованим роз'ємом.

Також отримуємо три силіконові вушні вкладиші та один набір вушних вкладишів середнього розміру з піноматеріалу. Як правило, вушні вкладки з піноматеріалу підходять найкраще, томущо вони щільніше сидять у вушній раковині, що забезпечує кращу шумоізоляцію.

Дизайн

Корпус виконаний із пластику, завдяки цьому матеріалу навушники легкі. Якщо вибирати прозору модель, через майже прозору оболонку видно акуратний драйвер і розташування кабелів усередині, що надає преміальний вигляд.

Насадка є єдиним цілим з корпусом IEM. IE 100 PRO Wireless має акустичний демпфер в отворі насадки, який діє як захист для користувача, запобігаючи попаданню сторонніх предметів у внутрішню порожнину IEM і пасивний акустичний фільтр.

Конструкція зі знімним кабелем необхідна для людей, які працюють у студії або на сцені, оскільки часто можуть використовуватися монокабелі, які підключаються лише до одного боку IEM.

Звук

Ця пара IEM має характеристики типового студійного монітора, що означає незабарвлений та прозорий звук, який більше підходить для критичного прослуховування, а не для аудіофілів. Взагалі їх можна класифікувати, як еталонне обладнання. При всій своїй перевазі IE 100 PRO Wireless різкі на високих частотах, і тому IE 100 PRO Wireless не варто використовувати тим, хто погано переносить яскраві високі частоти, оскільки вони можуть викликати втому після тривалого прослуховування.

Звук передається по Bluetooth версії 5.0, щоб забезпечити відмінну стабільність з'єднання, і підтримує кодеки SBC, aptX®, aptX LL®, AAC Bluetooth, що ще більше збільшує стабільність та відсутність спотворень.

Вердикт

У цілому, нині навушники Sennheiser IE 100 Pro Wireless досить непогані. Вони чудово звучать, добре виглядають і ніколи не випадають з вух, навіть якщо ходити з ними на пробіжку. При невеликій ціні це дуже хороша пара навушників, які пасивно пригнічують шум і забезпечують чудову якість звуку.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.