Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як виглядати ідеально в домашньому одязі? Трендові образи від стиліста

Домашній одяг - такий самий повноправний предмет гардеробу, як і вечірня сукня. Для тих, хто працює з дому або знаходиться в декреті, домашній костюм, мабуть, навіть важливіший за офіційне вбрання. А отже, повсякденний образ має бути не лише комфортним, а й стильним.

«Зручно, не можна красиво» — застарілий стереотип про домашній гардероб, якого давно час позбутися.
У сьогоднішньому матеріалі ми розповімо, як скласти стильні та комфортні образи для дому. Великий вибір одягу для дому можна знайти на сайті https://afrodita.zp.ua/odezhda-dlja-doma/sorochki.

Кожне вбрання впливає на певний настрій

Стильний домашній образ важливий не лише з естетичного погляду. Одяг, в якому ви готуєте сніданок, читаєте книгу в улюбленому кріслі або миєте посуд, створює ваш повсякденний настрій.

У старій футболці з плямою від соку та дірявих штанах ви навряд чи почуватиметеся привабливою, повною сил та енергії. Це швидше викликатиме у вас внутрішнє роздратування, відчуття дискомфорту та втоми. Саме тому психологи радять вбиратися, якщо потрібно налаштуватися на позитивний та продуктивний лад.

Створити стильний домашній образ не так складно, як здається

Найперше і найголовніше, що необхідно зробити — позбутися старих непотрібних речей. До списку такого одягу входить усе, про що можна сказати: носити соромно, а викинути шкода.

Розтягнуті штани, футболки з плямами, шкарпетки з дірками або без пари, що зносилися домашні капці - все це потрібно без жалю віднести на звалище або здати на переробку. Ці речі займають у шафі місце, що по праву належить новому стильному одязі, який радуватиме вас щодня.

Наступний крок - визначити, в чому вам буде комфортно проводити час вдома. Якщо у своєму повсякденному житті ви часто носите сукні, і це приносить вам задоволення, то не варто відмовлятися від цього предмета гардеробу.

Тут важливо вибрати зручну модель з натуральних матеріалів, яка не обмежуватиме ваших рухів. Льон, бавовна чи шовк дадуть шкірі вільно дихати.

Якщо ж у звичайному житті ви віддаєте перевагу більш практичному одягу - штани, спортивні штани, джинси і футболки, - то і домашній образ слід складати з подібних речей.

Вибір стильного та зручного домашнього одягу сьогодні безмежний. Спекотним літом можна носити шорти та легкі футболки або сорочки, а взимку доповнити образ толстовкою та теплими штанами з футера чи флісу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.