Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Котлети та мітболи з рослинного фаршу: склад, особливості, рецепти

Застосування інноваційних технологій та натуральної сировини дозволило українському виробнику створити веганське м'ясо. Воно на 100% екологічне та складається з рослинних компонентів.

За посиланням https://eat-me-at.com/uk/product/eat-me-simeynyy можна докладніше дізнатися про особливості та харчову цінність, замовити сімейну упаковку замороженого фаршу із сої вагою 1,4 кг.

Склад та особливості веганського м'яса

До складу веганського м'яса входить вода очищена, олія соняшника та кокоса, пшеничний білок, екстракт дріжджів, сік буряку та інші натуральні ароматизатори, сіль та спеції, сушена зелень, лимонний концентрат та ін.

У 100 г веганського м'яса міститься 270 ккал та 16 г білка. Цей продукт збагачений вітамінним комплексом, залізом та іншими корисними елементами. Це не дієтичне м'ясо, тому воно не підходить людям на дієті.

У такому фарші не міститься холестерин та антибіотики, які негативно впливають на стан судин та роботу серця. Виробництво екологічне та не вимагає вирощування корів, багато зерна та води, тому немає шкідливих викидів в атмосферу й шкоди довкіллю.

Червоний відтінок рослинному фаршу надає концентрований сік буряка, тому візуально він схожий на справжню яловичину. Його енергетична цінність 100 г становить 1124 кДж.

З веганського соєвого м'яса готують різноманітні страви, вони смачні та корисні. Призначені не тільки для вегетаріанців та веганів, але й для всіх охочих. Це дозволяє спробувати щось нове та насолодитися оригінальним смаком.

Мітболи з веганського фаршу: огляд популярних рецептів

Українським виробником пропонуються на вибір котлети та мітболи з рослинного фаршу в замороженому вигляді та зручному пакуванні різної ваги. Мітболи є кульками невеликого розміру, які схожі на класичні фрикадельки.

За структурою та смаком вони схожі на справжнє м'ясо, тому широко застосовуються для приготування різних страв. До найпопулярніших веганських позицій з мітболами відносять:

  1. салати;
  2. перші страви (супи, борщі та ін.);
  3. запечені мітболи з овочами у духовці;
  4. закуска (мітболи в сухарях та з соусом);
  5. фрикадельки до основної страви;
  6. сендвічі з суперболами та ін.

Веганські мітболи додають у супи та борщі, їх варять у киплячій воді 6 хвилин. Для швидкого та простого приготування вечері необхідно підготувати упаковку мітболів, 400 г дрібної картоплі, 300 г міні перців, 300 г броколі, 1 середній батат, 2-3 цибулини, кілька томатів, сіль та перець за смаком.

Всі овочі помити, нарізати та викласти разом з мітболами на деко. Випікати при температурі 200 градусів протягом 25 хвилин, а потім ще 10 хвилин із грилем. Смачною та корисною стравою є салат із запеченими рослинними мітболами, гранатом, мандарином, яблуком та спеціями. На сайті українського виробника представлено більше веганських рецептів, які легко готувати та при цьому вони прикрасять будь-який стіл.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.