Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Сервіс 4bill - надійна платіжна система

4bill – платіжна система, яка активно розвивається та пропонує ефективні інструменти для розвитку онлайн-бізнесу. Сервіс для роботи використовують і стартапи, і великі інтернет-проєкти. Готовий модуль 4bill легко підключається на вебсайт і інтегрується з системою CMS або навіть конструктором. Не всі платіжні системи готові запропонувати такі ефективні та прості рішення. Власник вебсайту може підключити модуль навіть без допомоги програміста.

Платформа 4bill пропонує більш ніж 25 інструментів для стабільного розвитку бізнесу в інтернеті. Якщо вас цікавить оплата в один клік, то радимо перейти за посиланням вже зараз.

Особливості та можливості платіжної системи 4bill

Платформа 4bill розвивається вже понад 6 років. Основне завдання сервісу – зробити процес переказу грошей швидким, легким та комфортним для клієнта.

Платіжна система 4bill дозволяє приймати кошти від клієнтів на сайті – користувачі можуть переказувати гроші:

  1. за допомогою кредитних карток;
  2. через електронні гаманці;
  3. за допомогою Google Pay та Apple.

Сервіс 4bill можна підключити до мобільного додатка та здійснювати, наприклад, покупки зі смартфона. Система визначає банк клієнта і дозволяє йому швидко та безпечно переказати кошти.

За допомогою платформи 4bill можна створювати інвойси та QR платежі.

Сервіс запам'ятовує інформацію, занесену клієнтом на вебсайті. В результаті наступного разу він зможе здійснити покупку або переказ коштів майже миттєво. Усі дані користувача зберігаються у захищеному місці.

Платформою 4bill користуються сотні клієнтів із різних сфер бізнесу. Сервіс уже підключили великі інтернет-магазини, перспективні стартапи, страхові компанії, освітні онлайн проєкти. Його також застосовують у різних мобільних іграх.

Платформа 4bill відрізняється надійністю. Адже кожен переказ коштів проходить кілька рівнів верифікації та додатково захищається фрод-моніторинговою системою.

Клієнти платять за користування сервісом лише під час переказу коштів. У платіжній системі 4bill відсутні додаткові чи приховані комісії.

Як підключити платіжну систему 4bill до свого проєкту?

Для підключення зручної та надійної платіжної системи 4bill достатньо зробити такі дії:

  1. відвідати офіційний сайт сервісу 4bill.io;
  2. залишити заявку на підключення - достатньо заповнити кілька полів, це займає не більше ніж хвилину;
  3. поспілкуватися із представником платіжної системи;
  4. підписати договір про співпрацю.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.