Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Основні переваги автоматизованої криптоторгівлі

Торгівля криптовалютою є вкрай прибутковою справою. Вона дозволяє заробляти сотні відсотків від початкового банку на регулярній основі. Пов'язано це з тим, що ринок цифрових монет не надто стабільний, і на коливанні курсу можна заробляти пристойні відсотки. Але зробити це не так просто, адже важливо правильно вловлювати сигнали ринку та вчасно виводити дохід. Благо, допомогти в цьому може автоматична торгівля, про яку ми сьогодні розповімо.

Тут ви дізнаєтеся, чому варто використовувати Bitcoin bot, якщо ви працюєте з криптовалютою.

Автоматизована криптоторгівля: що це таке?

Почнемо з найголовнішого — що взагалі таке автоматична торгівля. Це вид роботи з цифровими активами, який пов'язаний із ботами та автоматичними програмами. Вони налаштовуються спеціальним чином та прив'язуються до графіка на якійсь біржі. Далі, бот аналізує цей графік за своїми внутрішніми алгоритмами й сам приймає рішення, коли варто ввести гроші, а коли їх вивести. Щоб знизити ризики, робота налаштована на дуже низькопрофітну торгівлю. З одного боку, це зменшує дохід із кожної вдалої угоди. Але з іншого боку, бот майже ніколи не помиляється, і йде в мінус лише на дуже малий відсоток.

Виходить, що людині навіть не потрібно контролювати алгоритми, щоб досягти успішного прибутку для себе. Така система існує вже досить давно, але тільки зараз вона почала працювати як треба і стала справді вигідною.

До речі, якщо вас цікавить arbitrage bot, то радимо перейти за посиланням вже зараз.

Переваги такої торгівлі

По-перше, людина часто припускається помилок через свою імпульсивність. Шанс зірвати справжній куш і кілька десятків відсотків протягом кількох хвилин може порадувати кожну людину. Але треба розуміти, що часто це призводить до не найкращих наслідків. Саме тому варто звернути увагу на автоматизовані програми, здатні працювати без помилок та надто імпульсивних рішень. Це допоможе не втрачати гроші на рівному місці та постійно не йти в мінус під час своєї торгівлі. Також для зменшення помилок рекомендуємо використовувати різні технічні індикатори.

Другим плюсом можна назвати можливість виконання фонового завдання. Тобто ви можете взагалі не заглиблюватися в криптовалютну торгівлю. Достатньо вкинути в біржу пару сотень доларів і поставити роботу працювати над цією сумою. І через місяць такої роботи можна виявити дуже приємний бонус, від якого ніхто не відмовиться. При самостійній торгівлі такий підхід явно не спрацює.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.