Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати ремінець для Apple Watch

Всі знають, що одним з найпопулярніших розумних годинників у світі є Apple Watch. До них виробники аксесуарів випускають найбільше ремінців та кейсів. Однак забувається той факт, що смарт-годинник від інших виробників має одну важливу перевагу — стандартне кріплення. Завдяки такому рішенню вдасться використовувати не тільки ремінці, виготовлені спеціально для вашої моделі годинника. Ви можете скористатися будь-яким із доступних звичайних годинникових ремінців, і ваш розумний годинник знайде нове життя.

Останнім часом виробники аксесуарів добре взялися за створення ремінців і браслетів зі стандартним кріпленням. Адже купують їх як до смарт-годинників, так і до звичайних механічних або кварцових. Щоб ви не загубилися в різноманітності варіантів, які є на ринку, підібрали для вас кілька кращих ремінців та браслетів для годинника зі стандартним кріпленням. Замовити ремешки для епл вотч можна за посиланням.

Більшість смарт-годинників у комплекті мають звичайний силіконовий ремінець. Багато хто ще називає його спортивним. Але якщо це годинник класичної круглої форми, то використовувати його можна не тільки для повсякденних справ або спортивних занять, але і з діловим костюмом. Достатньо придбати шкіряний ремінець, і зовнішній вигляд вашого годинника відразу перетвориться.

Якщо ви знаходитесь у пошуках такого варіанту, то раджу придивитися до шкіряного ремінця. На вибір є кілька варіантів кольору: чорний, коричневий і рудий. Це дозволить підібрати варіант, який найкраще підходить до кольору корпусу вашого годинника. А завдяки застібці з нержавіючої сталі цей ремінець прослужить вам справді довго. На жаль, він не оснащений спеціальним карабіном для швидкої заміни, але в комплекті йде інструмент, за допомогою якого можна легко його встановити або, навпаки, зняти. І не забувайте, що це ремінець не тільки для розумного годинника, але і для звичайних. По-справжньому універсальне рішення.

Сталевий браслет для годинника

Але можливо, що шкіра та силікон – це зовсім не ваша тема. У такій ситуації на допомогу прийде металевий браслет. Багато хто взагалі сприймає годинник тільки з такими браслетами. На вибір пропонується кілька кольорів. Від класичного сріблястого до чорного. Завдяки цьому можна спокійно підібрати браслет у колір корпусу вашого годинника.

Однак розмір металевого браслета налаштувати так тонко, як силіконового чи шкіряного ремінця, не вийде. Саме це я вважаю за головний мінус таких варіантів. У комплекті з браслетом йде спеціальний інструмент, який дозволить прибрати або додати ланки та підігнати його ідеально під вашу руку.

Нейлоновий ремінець для годинника

Коли в мене з'явилася дитина, то довелося відмовитися від звичайного гучного будильника і перейти до використання його на розумному годиннику. Це досить зручний варіант, щоб не перебудити весь будинок. Годинник акуратно вібрує на зап'ястя і не будить нікого, крім мене. Однак гостро постало питання зручності ремінця для такого використання. Під звичайним силіконовим рука за ніч сильно потіла.

Абсолютно випадково я натрапив на нейлонові ремінці і вирішив спробувати. З того часу на всіх своїх годинниках тільки ними я і користуюся. Це дуже зручний варіант, який виглядає стильно, і комфортний для зап'ястя. Якщо ви хочете також спробувати, то раджу придивитися ось до такого варіанту з класичною пряжкою. Найзручніше, що є варіанти за всі типові розміри годинника.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.