Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

3 нових рейси за кордон: куди їдуть українці?

Міжнародний перевізник klr.com.ua постійно розширює маршрути відповідно до побажань українців. Купити квитки на автобус можна на сайті або в застосунку компанії в різні європейські країни. Виїзди відбуваються зараз з різних частин України — від Харкова до Львова, від Одеси до Києва. З’ясуємо, які рейси стали доступні для українців нещодавно.

До серця Європи — в Люксембург

Люксембург — невеличка країна, що межує з Францією, Німеччиною та Бельгією. Це рідна країна найсмачнішого вина. Перший рейс до Люксембургу з України запущено 2 жовтня 2022 року. Особливості поїздок:

  1. вартість квитка в один бік складає приблизно 5200 грн;
  2. загальна вага вантажу може сягати 40 кг;
  3. маса однієї валізи може бути до 20 кг, а розмір не має перевищувати 40*60*90 см.

Автобуси відрізняються зручністю. Вам пропонують ергономічні крісла, клімат-контроль тощо. Пересадка в шатл триває у німецькому місті Бонні.

Більше рейсів до Німеччини

Цього року українці показують великий попит на рейси до Німеччини. Тож компанія KLR Bus постійно розширює кількість можливих маршрутів для своїх клієнтів та збільшує кількість рейсів. Нові напрямки цієї осені:

  1. Любек — на півночі країни з неперевершеною готичною архітектурою;
  2. Шверин — місто, оточене цілою групою мальовничих озер;
  3. Вісмар — типове ганзейське місто з особливою атмосферою епохи Середньовіччя.

Також існують рейси до Бонна, Карлсруе, Берліна, Гамбурга, Бремену тощо. Обирайте зручні маршрути та насолоджуйтеся якістю європейського сервісу ще в Україні.

В Нідерланди з комфортом

Нові рейси в Нідерланди з’явилися наприкінці літа. Так KLR Bus запустив сполучення до Ґронінґена. Також рейс проходить через міста у Німеччині Вільгельмсгафен, Віттмунд, Ауріх, Емден, Лер.

Автобуси цим маршрутом ходять тричі на тиждень — слідкуйте за оновленнями та змінами або на сайті, або в застосунку. Пересадка є на хабі у німецькому місті Ольденбург. Користуйтеся зручними умовами для поїздок у Європу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.