Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як підібрати чохол для смартфона?

Чохли - один із найбільш затребуваних аксесуарів для смартфонів. Інтернет-магазини пропонують їх у безлічі варіантів – для різних розмірів, товщини, у різних конфігураціях та різному колірному виконанні. Матеріали для виробів також відрізняються за властивостями та зовнішнім виглядом. Потрібно точно знати модель смартфона, щоб підібрати аксесуар.

 

Як серед усієї цієї різноманітності вибрати в інтернет-магазині https://itsellopt.com.ua/ те, що підійде саме вам?

Вибір чохла для смартфона: основні характеристики

Підбираючи відповідну модель такого виробу, перш за все варто звернути увагу:

  1. на розмір та сумісність з вашою моделлю телефону;
  2. матеріал виготовлення;
  3. колір;
  4. компанію-виробника;
  5. конфігурацію.

Для цього слід визначитись, що вам потрібно. Якщо чохол повинен виконувати декоративну функцію - підберіть аксесуар із м'якого матеріалу (наприклад, тканинний або зі шкірозамінника). Він також часто є непромокальним (тканини це не стосується), тому може служити як захист від дощу та снігу – ви спокійно зможете використовувати пристрій у погану погоду.

Якщо вам потрібний надійніший захист - не тільки від вологи, а й від механічних пошкоджень - вибирайте пластик або щось подібне. Але і тут є нюанси: пластик може бути дуже тонким і сам швидко трісне, якщо телефон впаде на тверду поверхню.

Розкажемо докладніше про кожен із найважливіших параметрів. А якщо ви хочете купить чехлы оптом, то переходьте за посиланням вже зараз.

Розмір та сумісність з телефоном

Кожна модель смартфона має свій розмір, і відповідати йому необхідно – якщо чохли підбираються занадто маленькі, ця покупка буде просто марною, якщо ж більші – пристрій просто випаде.

Щоб швидше знайти необхідний товар, потрібно скористатися в магазині фільтром за брендом та моделлю.

Колір

Це не характеристика першої важливості, проте вона має значення. Можна підібрати світлий або темний чохол, з малюнками та написами – або без. Тільки ви вирішуєте, що вам підійде.

Матеріал, з якого виготовлений аксесуар

Є багато варіантів: пластик, силікон, тканина, шкіра. Тканинні мають чисто декоративні функції - тим більше, що вони часто мають дуже ефектний дизайн. Вони також можуть бути більш універсальними за розміром: розтягуватися та вміщувати більші пристрої.

Тканинний чохол, який підвішується на шию – гарний варіант для кнопкових телефонів та смартфонів.

Шкіряний – надто дорогий варіант, його можна віднести до преміальних аксесуарів. Також є аксесуари із замінників шкіри. Вони можуть бути не такими довговічними, як натуральна шкіра.

Пластик та силікон - найпоширеніші матеріали. Силіконові чохли зазвичай використовуються для iPhone, іноді зустрічаються моделі та інших смартфонів, вони надійно захищають від механічного впливу. Пластик жорсткіший, але не вибирайте занадто тонкі покриття.

Конфігурація

Тут є кілька варіантів:

  1. задня кришка;
  2. книжка;
  3. кліп-кейс;
  4. бампер;
  5. фліп.

Перший варіант має декоративне призначення. На таких чохлах часто бувають малюнки або візерунки. Найбільш надійний тип чохла – книжка або фліп. Він захищає всю поверхню смартфона.

Це не заважає різним варіантам оформлення таких чохлів. Тому, якщо ви хочете мати модний аксесуар, не варто відмовлятися розглянути придбання фліпу. Він виконує відразу дві функції – оберігає телефон від різних зовнішніх небажаних впливів та прикрашає його.

У будь-якому випадку варто переконатися, що обраний чохол підійде за розміром та товщиною. У магазині можна дізнатися про параметри виробу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.