Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Біг беги: особливості, застосування, переваги

Біг бег – вид промислової упаковки, який конструктивно являє собою габаритний мішок, у верхній частині якого передбачені стропові, петлеві кріплення, що оптимально підходить для навантаження, розвантаження, складського зберігання та перевезення навалочних, насипних і навіть наливних вантажів. Тара представлена ​​варіантами різного обсягу та вантажопідйомності, що дозволяє транспортувати до трьох тонн вантажу.

При виробництві м'яких контейнерів застосовується капронове, поліпропіленове волокно, яке пройшло спеціальну обробку, шляхом якої досягається збільшення міцності, можливість багаторазової експлуатації, стійкість до атмосферних, механічних навантажень, відповідність суворим гігієнічним та санітарним нормативам. Для більшої стійкості до вологи, перевезення рідин допустима комплектація біг бегів водонепроникними вкладками з щільного поліетилену.

Застосування

М'які контейнери, представлені за посиланням https://polybags.ua/group/big-begi-mkr/, оптимально підходять для робіт із наступними вантажами:

  1. Порошкові. Цемент, мука, концентровані будівельні суміші.
  2. Зернисті. Продукти харчування, злакові культури, сіль.
  3. Гранульовані. Поліпропіленові гранули, селітра.
  4. Фракційні. Щебінь, матеріали для будівництва та металургії.
  5. Рідкі. Нафтопродукти, хімічні реактиви.

Класифікація

При класифікації м'яких контейнерів беруться до уваги такі показники:

  1. Конструктивні особливості. Біг бег може мати жорстку металеву основу, що збільшує загальну міцність, стабілізує форму і дозволяє раціональніше використовувати простір для перевезення або зберігання, ставити упаковку максимально щільно.
  2. Число строп (петель): від 1 до 4.
  3. Особливості стропових (петльових) елементів. Найбільш універсальні м'які контейнери з чотирма стандартними стропами, які не перекривають доступ до клапана, перешкоджають розкручування, рівномірно розподіляють навантаження під час підйому. Порівняними характеристиками володіють аналоги з парою тунельних стропів, однак працювати з ними можна тільки на спеціальному устаткуванні.
  4. Кратність застосування. Найпростіші біг беги використовуються лише один раз, повторна експлуатація неприпустима, матеріал швидко втрачає міцність, проте, завдяки дешевизні вони ідеально підходять для продажу товару, коли підприємство не зацікавлене у подальшому застосуванні упаковки. Модифіковані рішення розраховані на 3-5 застосувань, також представлена багаторазова тара.
  5. Метод завантаження та навантаження. Якщо біг беги використовуються для регулярного транспортування продукції, зручні моделі з верхнім та нижнім клапанами, що спрощують завантаження та розвантаження товару. Для довготривалого зберігання підійдуть рішення з глухим дном і верхнім клапаном завантаження, кришкою або збірною спідницею.

Переваги

Універсальність, низька ціна, міцність - переваг у біг бегів безліч. За рахунок еластичності стінок, м'який контейнер підлаштовується під форму вантажу, виключає підвищений тиск, забезпечує збереження товару. Сама тара, незважаючи на міцність, важить мало і майже не займає простір, що дозволяє на 100% використовувати місткість залізничної платформи, товарного вагона, кузова вантажівки, які використовуються для перевезення.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.