Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як знайти другу половинку?

Будь-яка людина потребує партнера. Раніше це було обумовлено гострою потребою полегшити побут та відтворити потомство. У XXI столітті це питання стоїть не так гостро, але потреба в близькій людині, яка вас розумітиме і поділятиме погляди на життя, підтримуватиме, співпереживатиме, допомагатиме у важких ситуаціях і радітиме разом з вами у хвилини щастя, нікуди не поділася. Тому відсутність другої половинки багатьма людьми сприймається як справжня трагедія. Зневірятися не варто, адже ми дамо вам ефективні поради про те, як знайти свою другу половинку.

До речі, якщо вас цікавлять християнські знайомства для створення сім'ї, радимо перейти на сайт https://eden.dating/ru/ і встановити застосунок Eden.

Чому не виходить?

Щоб жінці або чоловікові обзавестися партнером, для початку необхідно визначити, чому ж не вдається знайти другу половинку. Причин може бути безліч. Пропонуємо лише деякі з них:

  1. Занадто вузьке коло спілкування. Якщо ви нікуди не ходите і спілкуєтеся тільки зі старими друзями, новим особам у вашому житті банально нізвідки з'явитися.
  2. Страхи та психологічні травми. Якщо ви розумієте, що не проти завести стосунки, але побоюєтеся, що вам знову розіб'ють серце, варто відвідати психотерапевта і попрацювати з причиною таких страхів.
  3. Проблемний характер. Нікому не хочеться спілкуватися з грубими людьми, позбавленими почуття такту і будь-якої емпатії. Якщо ви зловили себе на тому, що маєте явно неприємні для інших риси характеру, подбайте про те, щоб позбутися їх.
  4. Зацикленість на минулих відносинах. Хіба можна знайти собі пару, якщо ви, як і раніше, перебуваєте у своїх минулих відносинах, які з якоїсь причини не склалися? Постарайтеся переключитися, адже навіть після 40 велика ймовірність зустріти кохання.

Поради для тих, хто готовий діяти

Якщо ви не знаєте, де і як зустріти другу половинку просто перечитайте попередній список. Не дарма першим пунктом ми вказали надто мале коло спілкування. Намагайтеся розширювати його всіма силами, адже чим більше людей ви зустрічатимете, тим більша ймовірність знайти бажаного партнера.

Наприклад, якщо ви домосід, почніть ходити до громадських місць. При цьому варто розуміти, що інтереси з потенційною другою половинкою мають більш-менш збігатися. Так, якщо ви категорично не приймаєте галасливих тусовок та алкоголю, то вирушати за серйозними стосунками до клубу явно не варто.

Вірне і зворотне твердження: любителі кінотеатрів та міських кафе навряд чи зможуть знайти партнера в гірськолижному поході. Вибирайте місця відповідно до власних хобі. А таких дуже багато:

  1. кафе та ресторани;
  2. курси та майстер-класи;
  3. спортзали та басейни;
  4. бібліотеки та магазини тощо.

І дівчині, і парубкові варто приймати запрошення друзів на ювілеї, весілля, дні народження. Корпоративів теж не варто уникати, раптом у сусідньому відділі працює людина, на яку ви раніше не звертали уваги?

Не уникайте сайтів знайомств. Незважаючи на безліч досить незвичайних персон, не одній тисячі людей різноманітні сайти допомогли знайти другу половинку. Особливо цей варіант підходить тим, хто з якихось причин проводить левову частку свого часу вдома і не дуже прагне кудись виходити.

Налаштуйте фільтрацію за датою народження, сімейним станом, зовнішніми характеристиками, рисами характеру, геолокацією та іншими параметрами, які ви вважаєте для себе важливими. Це дозволить серед мільйонів користувачів якнайшвидше знайти тут бажаний варіант. Або просто скористайтеся сайтом знайомств для створення сім'ї, який сам відсіває більшість несерйозних пропозицій.

Але найважливіше – працюйте над собою та своїм розвитком незалежно від ситуації, яка характеризує ваше особисте життя. Коли прийде та сама людина, з якою вам захочеться пов'язати свою долю, зустріньте її у всеозброєнні. Вдосконалюйте свою зовнішність та характер, добивайтеся успіхів у навчанні, роботі, бізнесі, більше читайте та розширюйте кругозір. І ви побачите, як багато людей з'явиться у вашому житті.

Абсолютна більшість людей вважає привабливими легких у спілкуванні людей, які горять своєю справою, тепло та по-дружньому ставляться до оточуючих і готові надати підтримку, якщо це потрібно. А ось специфічні зовнішні особливості відходять на другий план, коли справа стосується спілкування. Тому так важливо вибирати людину до душі та серця, а не за зовнішністю.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.