Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати подорож для святкування Нового року

Відчуваєте, як стрімко наближається найголовніше свято у році? Все навколо перетворюється: вогні прикрашають вітрини та вивіски магазинів, звідусіль звучить новорічна музика, а повітря наче наповнене чаклунством. Передсвяткова метушня захоплює всіх і кожного! Ось хтось несе додому пухнасту ялинку, хтось купує квитки, щоб зустріти новий рік із близькими людьми.

І все ж таки, одним із важливих атрибутів свята є, звичайно ж, подарунки. Тут простір для уяви просто безмежний, але часом все здається зовсім не тим. Замовити Новорічні тури в Карпати з Рівного можна за посиланням.

ПОДАРУНКИ ДЛЯ ПОДОРОЖІВ

Як вмістити подарунок та побажання подорожувати у новий рік, якнайбільше, в один предмет? Ми розгадали цю загадку та пропонуємо подарувати оригінальну карту, відвідані країни на якій потрібно прати монеткою. Такий подарунок можна помістити на стіну і спостерігати, як крок за кроком підкоряється країна за країною.

ЗИМОВІ ЗАБАВИ

Якщо ваша мама давно не вибиралася з дому, вам просто потрібно подарувати їй зміну обстановки. Щоб з'ясувати, куди мріє поїхати ваша мама, можливо, доведеться виявити кмітливість і задіяти інших членів сім'ї. Постарайтеся ненароком поцікавитися у мами про її бажання, розпитайте про улюблені місця. Квитки в теплі країни, до моря або на гірськолижний курорт, а може навіть в інше місто до шкільної подруги — саме те, що потрібно, щоб надати життю нових фарб.

Єгипет

Єгипетські курорти, як і раніше, залишаються універсальними для зимового відпочинку, вважає старший PR-менеджер сервісу для планування подорожей. «У новорічні свята краще вирушити до моря, наприклад, у:

  1. Хургаду;
  2. Шарм-еш-Шейх,
  3. інші міста, де великий вибір готелів.

Погода в цих містах сприяє занять дайвінгом або відпочинку на піщаних пляжах». Якщо в Хургаді температура води в січні може опускатися до +17, то в Шарм-еш-Шейху в новорічні свята можна купатися - вода на його узбережжі рідко остигає нижче +20».

Шрі Ланка

У січні найкомфортнішим регіоном вважається південь острова - у цій частині тепліше і менше опадів, ніж на півночі. Температура у деяких містах південного узбережжя Шрі-Ланки піднімається до +33, пляжі заставлені літніми ресторанами та столиками, а на березі проходять музичні фестивалі. У Новий рік узбережжя одного з невеликих містечок, Міріси, перетворюється на одну велику дискотеку. На острові можна зайнятися серфінгом, йогою або побувати з провідником у джунглях.

Гоа

Фрілансери та фахівці, які можуть працювати віддалено, часто вибирають для зимівлі Гоа. Вночі у цей час там тепло, а вдень немає задухи. Ціни на послуги та продукти в кілька разів нижчі, ніж у країнах Європи. Мандрівнику корисно знати, що штат Гоа ділиться на галасливу північну частину і спокійнішу південну. Якщо північ популярний у любителів дискотек та нічного життя, то південь віддають перевагу прихильникам спокійного відпочинку на природі та рибалкам. На Різдво сотні туристів та місцевих жителів збираються на пляжах на хіпі-карнавал, який триває до ранку.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.