Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чому контекстна реклама стала популярною?

Цікаво, чому релевантна реклама з'являється на, начебто, не пов'язаних між собою вебсторінках? Це через контекстний маркетинг. Ця стратегія онлайн-маркетингу забезпечує цільову рекламу, яка базується на недавній активності користувачів в Інтернеті. Щоразу, коли користувач натискає на оголошення, виконує пошук або читає статтю в Інтернеті, сторонній файл cookie відстежує активність і підтримує поведінковий профіль в маркетингових цілях.

Дізнайтеся все про налаштування контекстної реклами на сайті спеціалізованої компанії Penguin-team, її переваги та про те, як створювати контекстно-релевантний контент.

Що таке контекстний маркетинг?

Контекстний маркетинг – це стратегія показу реклами користувачам на основі їх пошукових ключових слів або нещодавньої активності в Інтернеті. Це стосується вебсайтів та інших засобів масової інформації, включаючи контент мобільного браузера. Рекламні носії залежать від кількох лінгвістичних факторів, таких як те, що користувач переглядає зараз, і нещодавня історія переглядів. У контекстному маркетингу використовують автоматичні програми, які вирішують, які оголошення залучать цільову аудиторію.

Одним із сучасних прикладів контекстного маркетингу є Tesla Inc. Tesla провела бесіду зі споживачами про викопне паливо та життя без нього. Саме так вони вивчили дані та розробили нові електромобілі, які зараз коштують значно дорожче, ніж Mercedes-Benz.

Переваги контекстного маркетингу

Бажаєте отримати більше кліків, потенційних клієнтів або продажів? Правильне налаштування контекстної реклами від професіоналів компанії pengstud com приносить безліч переваг, таких як:

  1. Цільовий трафік - розширений поведінковий таргетинг використовується в контекстному маркетингу для охоплення конкретних клієнтів. Зосередивши свої зусилля на певних поведінкових та демографічних характеристиках, ви можете залучити потенційних клієнтів безпосередньо перед тим, як вони здійснять покупку.
  2. Персоналізований підхід - методика враховує індивідуальні інтереси клієнтів, оскільки кожен споживач отримує відповідне та своєчасне маркетингове повідомлення. Це набагато краще, ніж "бомбардувати" їх рекламними повідомленнями. Коли вони цього вимагають, інформація доходить до них, не звертаючись безпосередньо до них.
  3. Поліпшення залученості - контекстна реклама взаємодіє з клієнтами, передбачаючи їх бажання та потреби, дозволяючи користувачам брати участь. Отже, представляючи свої продукти та бренд перед покупцями, ви також залучаєте їх до обговорення бренду.
  4. Збільшує прибуток і продажі — показники конверсії та продажів збільшуються в міру того, як реклама стає більш цілеспрямованою, адаптованою та розрахованою за часом.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.