Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати жіночий годинник?

Руки представниць прекрасної статі завжди є важливим аспектом у створенні бездоганного образу. Наголосити на красі рук здатні стильні аксесуари. Найкращу сторону жінки може показати суворий і серйозний або витончений і романтичний годинник.

Дизайн наручного годинника здатний вразити уяву, тому віддати перевагу тому чи іншому варіанту не так просто, як може здатися, на перший погляд.

Основні параметри вибору жіночого годинника

Наступні нюанси можуть підказати, як правильно вибрати в інтернет-магазині www.lux-time.com.ua/ годинник для жінки:

  1. Стиль;
  2. Практичність (матеріал, ремінець, скло);
  3. Дизайнерські рішення та колір;
  4. Тип механізму (кварцовий або механічний);
  5. Розмір циферблата та браслета;
  6. Бренд та конкретна модель.

Основні стилі жіночих годинників

Слід вивчити, які є основні стилі аксесуарів, щоб розібратися в питанні, як правильно підібрати жіночий годинник, щоб він чудово поєднувався з одягом, доповнював образ і, звичайно ж, виглядав вишукано та гармонійно. Пам'ятайте, що саме від способу життя та смаку залежить сам стиль аксесуара.

П'ять основних стилів жіночих годинників:

  1. Класика;
  2. Спорт;
  3. Вінтаж;
  4. Унісекс;
  5. Fashion.

Класика

Класичний годинник найчастіше представлений у звичній та дуже стриманій колірній гамі. Стрілки, а також індикатори чітко видно, що, звичайно, значно спрощує зчитування часу. Корпус зазвичай середній за розміром, а ремінець виконаний у суворому стилі. Такі аксесуари ви легко зможете комбінувати й з джинсами, і з діловою спідницею або штанами. Слід враховувати те що, що класика – це величезний вибір варіантів від різних брендів. Якщо вас цікавить, які бренди годинників представлені в інтернет-магазині «LuxTime», рекомендуємо перейти за посиланням lux-time.com.ua/brand/ вже зараз.

Спорт

Спортивний годинник зазвичай відрізняється від інших моделей можливостями в технологічному моменті. Такі годинники зазвичай стійкі до впливу води та пошкоджень, мають максимально міцне скло та міцний ремінець. Жінки віддають перевагу таким виробам для занять спортом, прогулянок тощо.

Вінтаж

З ніжним образом нерідко має чудовий вигляд годинник у вінтажному стилі. Такі аксесуари зазвичай схожі на старовинні вироби, в які додано стильні деталі. Зазвичай такий годинник відрізняється циферблатом овальної форми. Зовні такі годинники виглядають витончено і можуть підкреслити ніжність та красу руки жінки.

Fashion

Таки вироби зазвичай драйвові, унікальні, неповторні та екстравагантні. Саме від фантазії самого виробника залежать концепція, а також стильове рішення. Нерідко такий годинник поєднує в собі цікаву форму стрілок, незвичайний корпус і міцний матеріал ремінця.

Унісекс

Такий годинник підійде не тільки жінках, а й чоловіках. Зазвичай дані моделі ближчі до класичних, ніж до спортивних. Вони часто випускаються з квадратним корпусом, хоча можливі круглі варіанти.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.