Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги камер відеоспостереження Dahua

Охорона нерухомості - це важливий і відповідальний процес, незалежно від того, житлова вона (квартира, котедж) чи комерційна (магазин, склад). Щоб забезпечити високий рівень безпеки, потрібно використовувати найбільш сучасні і технологічні засоби. Наприклад, особливою актуальністю користуються камери спостереження Dahua. Вони дають можливість фіксувати різні події в певній зоні, яка охоплюється цим пристроєм. Також вони здатні передавати отриману інформацію в будь-яку точку земної кулі.

Детальна інформація, повний асортимент камер відеоспостереження від Dahua представлений на офіційному сайті https://dahua-technology.com.ua/, де ви зможете придбати обладнання і отримати консультацію від фахівців.

Основні позитивні якості обладнання Dahua

Одним з найважливіших параметрів даних відеопристроїв є їх багатозадачність. Вони здатні охоплювати різну площу, як усередині приміщень, так і зовнішню територію. Вся система може підключатися різними способами. Виробник пропонує провідні та безпровідні моделі. Останні мають ряд істотних переваг:

  1. Приховане функціонування;
  2. Невеликі розміри;
  3. Відсутність необхідності прокладати проводку;
  4. Робота без провідників, що передають сигнали.

Більше того, в модельному ряду передбачені камери від Dahua, що працюють на вбудованому акумуляторі. Тобто, вони зможуть функціонувати при будь-яких обставинах, навіть якщо в будинку пропало електроживлення.

Особливістю даного обладнання є те, що вся інформація передається по спеціальному радіоканалу на приймач, підключений до персонального комп'ютера. Відстань між елементами системи відеоспостереження може досягати 60 м. При цьому внутрішня батарея розряджається тижнями.

Прилади від китайського виробника оснащені процесорами, здатними обробляти інформацію в реальному часі. При цьому відео передається без втрати якості. Більше того, система здатна коригувати картинку, видаляючи всілякі спотворення і шуми.

Вибір обладнання та установка

Відеокамери Dahua представлені в широкому асортименті. Покупку слід робити, ґрунтуючись на умовах роботи. Власнику нерухомості потрібно спиратися на такі критерії:

  1. Форма кронштейнів. Залежить від типу обладнання (зовнішнє або внутрішнє);
  2. Кольоровість. Часом достатньо і чорно-білої картинки. Вона дає можливість розпізнавати людей і об'єкти, що потрапляють в зону стеження. У разі, коли важлива висока чутливість і багатобарвність, краще придбати моделі з кольоровою картинкою;
  3. Місце встановлення. Прилади бувають внутрішніми і зовнішніми. Останні відрізняються більшою надійністю, оскільки змушені функціонувати в агресивних умовах. Вони відмінно протистоять волозі, перепадам температури і механічним впливам. Вони володіють антивандальною конструкцією, здатною захистити пристрій від зловмисників;
  4. Спосіб з'єднання. Можна вибрати дротовий тип. Він є більш класичним. Однак в останні роки особливою популярністю користуються бездротові моделі, що передають інформацію по радіоканалах.

IP, HDCVI камери Dahua - це прекрасний вибір, оскільки вони надійні і мають масу переваг. Вони дають можливість в режимі реального часу стежити за територією, що охороняється, при цьому картинка буде якісною і детальною.

 



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь