Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Де придбати зручні надійні ролики?

При бажанні регулярно кататися на роликових ковзанах постає питання про власну пару роликів. Далі розповімо, як та де недорого купити ролики, які забезпечать комфортне та безпечне катання.

Ті, хто вже пробував кататися, знають, що ролики обов'язково мають бути відповідного розміру. Черевик повинен щільно охоплювати ногу, не перетискаючи її, а пряжки (баклі) – надійно фіксуватися та не розстібатися самостійно. Завдяки цьому вдається уникнути вивихів та інших травм стопи. Найкращий спосіб вибрати зручні ролики потрібного розміру – приміряти їх у спеціалізованому магазині. Там ви зможете отримати фахову консультацію спеціаліста, що особливо важливо для новачків. Але дещо варто знати й самому.

Стиль вирішує все

Стиль катання на роликах визначає, які саме ковзани вам потрібні. Початківцям радять починати з фітнес-роликів. Вони відмінно підходять для спокійного катання на середній швидкості. Тим, хто вже опанував ази та хоче урізноманітнити катання, знадобиться інша пара. Основні напрямки катання на роликах передбачають:

  1. Долання міських перешкод (фріскейт). Ролики повинні бути з міцних матеріалів, з жорстким черевиком і короткою рамою.
  2. Майстерне об'їжджання конусів (слалом). Ці ковзани вирізняються посиленими колесами та підшипниками, легким і міцним черевиком, а також його спеціальною формою для максимального контролю рухів.
  3. Швидкісну їзду (спідскейтинг). Ролики для неї мають занижений черевик і великі колеса.

Досягти успіху в кожному з цих стилів катання допоможе правильно підібрана пара роликів.

«ПроРолики» – магазин роликів №1, який працює щодня

Ідея створити магазин «ПроРолики» виникла у його власника після багаторічного особистого досвіду катання на роликах. Це сімейний бізнес, який працює, чітко усвідомлюючи потреби новачків і досвідчених ролерів. Саме тому тут представлені лише найкращі моделі роликів для різних стилів катання для дорослих і дітей. У «ПроРолики» ви можете придбати ролики для початківців і професіоналів. На кожну пару дається гарантія 2 роки. Можлива оплата частинами через Монобанк.

Усі консультанти цієї компанії, так само як і власник, мають чималий практичний досвід катання на роликах. Вони зможуть відповісти на всі ваші питання та допомогти вибрати зручні надійні ролики з урахуванням всіх нюансів. Компанія подбала про автономне освітлення, тож магазин у Києві працює щодня з 10-ї до 19-ї. В інші населені пункти ролики можна замовити через сайт і отримати їх у відділені «Нової Пошти». При сумі замовлення понад 1500 грн, вартість відправлення оплачує компанія.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.