Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Значення часу

Все наше життя ґрунтується на часі, це еволюція, біг тисячоліть. Все, чим і ким ми стаємо, вимагає часу. Не тільки час дійти від магазину до вашого будинку, але й час досягти чогось, стати кимось.

Вирости від клерка до старшого менеджера. Якщо у вас є спритність, кмітливість, то ви досягнете вершини, якщо до цього прагнете. Щоб вивчити мову потрібен час, тому у певній сфері час потрібен.

Якщо ви хочете сісти на поїзд, ви повинні бути на станції під час. Якщо ви хочете встигнути зробити усі намічені до Нового року справи — вам потрібно чітко орієнтуватись, скільки маєте часу. Допоможе в цьому сайт duodecimal.info/ua/newyear/.

І чи є психологічний час взагалі? Будь ласка, будьте уважні у цьому, інакше ми породимо лише шкідливі фантазії.

Психологічний час – це надія. Хтось заздрісний. Щоб звільнитися від заздрості потрібен час, це наше традиційне розуміння... Тому наш мозок запрограмований на якийсь час і самим часом. Ми маємо тисячолітній досвід, щоб накопичити його потрібен час, щоб придбати великі знання так само потрібен час.

Час є рухом пам'яті. Отже, час – це думка, це відгук пам'яті.

Ми вже казали, що досвід завжди обмежений, у вас не може бути повного досвіду про що-небудь, так само як і не може бути повних знань, вірно? Тому як досвід, так і знання обмежені. Це факт. Подобається це чи ні, тобто. не підлягає сумніву.

І пам'ять ґрунтується на знанні, тому й пам'ять обмежена. Ви можете згадати масу речей з дитинства, цілий проміжок часу. Тому думка неминуче і за будь-яких обставин завжди буде обмежена, адже ви вловлюєте цей факт разом зі мною?

Тому всі речі, які породила думку, обмежені. Всі релігійні структури у світі породження думки, тому так само обмежені,

Допустимо ви народилися в Індії, або в буддистських країнах, і те, що говорить будда або хтось в індуїзмі сказав, це остаточно і без поворотно, вони поклоняються образу, думаючи, що це вічна і постійна істина.

І все це є дія думки, вони всі стверджують, що це пряме вираження істини. Але істина не може бути відкрита через книги, людину, ідею, церемонію, віру... Істину треба знайти, а не почути про неї. Для цього потрібна повна свобода, коли немає конфлікту.

Це відбувається коли мозок, і його єдиний інструмент думка усвідомлює, що все мислення обмежене і неминуче веде до конфлікту. Коли я думаю весь день про своє "Я", маленьке, звірине... як більшість людей, то це дуже обмежене заняття.

Отже, час — це рух думки. Як психологічно, і фізично. Час це не тільки минуле, майбутнє та сьогодення, це цілісний рух від минулого через сьогодення, що трансформує себе в русі далі. Весь цей рух є думка і час.

Ви стежите за цим?

Тому потім, хтось запитує, якщо це процес часу і тому обмежений, а коли він обмежений, то повинен породжувати конфлікт, отже є одним із факторів руйнування мозку. Тоді як ми з'ясуємо, чи може мозок взагалі не руйнуватись? Для цього треба зрозуміти, що таке зараз.

Що для вас зараз? Зараз ви сидите там де ви сидите, і читаєте цей розділ, берете участь, розділяєте ... У минулому ви прийняли намір відкрити цей розділ, так? А майбутнє, це коли прочитаєте і займетеся якоюсь іншою справою, або ляжете спати, наприклад.

Отже, зараз містить у собі минуле, сьогодення та майбутнє. Минуле у вашій особі вирішило відкрити цей розділ, послухати цього бідолаху, і ось ви сидите там. І так само зараз буде коли ви закінчите це робити.

І це те зараз, у якому немає часу. Коли ви перебуваєте зараз, ви розумієте минуле всього свого людського досвіду, ваша свідомість з його змістом є минуле, сучасне і майбутнє.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.