Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги та особливості юридичних консультацій

Юридичними консультаціями в Україні користується багато людей, при цьому вони стикаються із важким вибором: звернутися до юридичної фірми або скористатися зручною юридичною консультацією онлайн.

Деякі люди вважають, що юристконсультація онлайн не завжди надійна, і безперечно хочуть зустрітися з юристом віч-на-віч. Своєю чергою прихильники юридичних консультацій онлайн розвіюють ці побоювання, наводячи безліч переконливих аргументів.

Перевагами юридичних консультацій є:

  1. високий професійний рівень спеціалістів, які працюють над юридичними консультаціями;
  2. всебічний розгляд питання, винесеного на консультацію: під час роботи над консультацією фахівці аналізують не лише законодавство, а й судову практику, яка стосується порушеного питання, офіційну позицію профільних виконавчих органів, підзаконні нормативно-правові акти, у тому числі технічного та рекомендаційного характеру;
  3. індивідуальний підхід до замовника;
  4. пріоритет інтересів замовника;
  5. прихильність до класичних традицій юриспруденції: фахівці готові гарантувати достовірність кожного слова на консультації. Усі письмові консультації супроводжуються переліком використаних у роботі з неї джерел. Замовник може легко ознайомитися з ними та переконатися у правильності наданої йому інформації;
  6. конфіденційність.

Експерти перевіряють об'єкти угод щодо “чистоти”, готують договори купівлі-продажу, оренди тощо. Наприклад, може статися так, що фірма обрала для покупки будинок офісу, орендований іншою компанією, яка відповідно до чинного договору може бути там ще рік. Рієлтору це питання байдуже, йому важливо швидко продати об'єкт та отримати комісійні, а з орендарем згодом новому власнику доведеться розбиратися самостійно. Добре, що керівник фірми замовив супровід угоди у спеціалізованій компанії. Юрист для бізнесу перевірив об'єкт та озвучив ризики, у результаті клієнт від купівлі цього приміщення відмовився.

Консультація юриста періодично потрібна всім, незалежно від соціального статусу, рівня забезпеченості, освіти та багатьох інших чинників. Для отримання цієї послуги необхідно зробити ряд дій - знайти відповідного фахівця, переконатися в його професіоналізмі, записатися на прийом та приїхати до його офісу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.