Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Види та відмінність обприскувачів за призначенням

Для розпилення хімікатів та добрив, зрошення квітучих рослин, дезінфекції підвальних та горищних приміщень обприскувачі — пристрої незамінні. Наш інтернет-магазин «shurik-ua.com» пропонує широкий вибір товарів даної категорії.

Ми пропонуємо придбати обприскувач за помірною ціною, вибравши його з великого списку модифікацій, що є в каталозі. Визначитись із вибором конкретного пристрою вам допоможе високопрофесійний консультант shurik-ua.com. Оформлення замовлення здійснюється зручним чином, доставка оперативна, всі товари сертифіковані.

Типи обприскувачів для саду

Запропоновані нашим інтернет- магазином «shurik-ua.com» садові оприскувачі в конструктивному відношенні поділяється на наступні варіанти:

  1. Помповий обприскувач, ціна якого в нашому торговому підприємстві є цілком лояльною, працює аналогічно ручному насосу. Таке зручне доповнення як фіксатор пуску надає перевагу власнику пристрою, руки якого менше втомлюються.
  2. Маючи намір купити садовий оприскувач, зверніть увагу на важільний різновид виробу. Він має більший обсяг, тому агрегат слід носити на спині. Оскільки тиск підкачується важелем, потреба знімати пристрій зі спини в процесі роботи відсутня.
  3. Акумуляторний обприскувач для саду відрізняється вищою, порівняно з ручним аналогом, продуктивністю.

Найбільш потужна модифікація — бензиновий розпилювач. Такий використовується для роботи на великій території.

Обприскувач садовий: конструктивні різновиди

У інтернет-магазині «shurik-ua.com» продаж обприскувачів здійснюється на дуже вигідних для клієнтів умовах: цінова політика відрізняється помірністю, консультації пропонуються, оперативність доставки гарантована.

Плануючи придбати обприскувач в Україні, враховуйте конструкційні особливості цього пристрою:

  1. Модель плечової варіації підвішується аналогічно до сумки. Наявність оснащеної розпилювальною форсункою штанги-вудки дозволяє обробляти важкодоступні місця.
  2. Ранцевий різновид обприскувача для городу надівається на спину. Завдяки рівномірному розподілу ваги тіло працюючої людини не втомлюється.
  3. Колісний обприскувач - ідеальний варіант при здійсненні робіт великого обсягу, і перевагу  йому також віддають люди з проблемним (суглоби, хребет) здоров'ям.

Замовляйте обприскувачі у інтернет-магазині «shurik-ua.com» та працюйте в саду із задоволенням!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.