Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати одяг та взуття для танців?

Неважливо, скільки вам років, дитина ви чи доросла людина: завжди варто почати танцювати або освоїти новий танцювальний стиль. На уроки танців чоловіки можуть одягати штани та сорочки, а жінки – сукні. Підійдуть також спортивні штани та футболка.

Але найважливіше – це підібрати правильно все для танців у спеціалізованому інтернет-магазині Talento.

Переваги спеціального танцювального взуття

Не варто недооцінювати спеціальне танцювальне взуття, адже саме воно допомагає у правильному положенні стопи та захищає вас від травм. Від балетних тапочок до стандартних танцювальних туфель, кожен танцювальний стиль має свої вимоги до взуття. Лише деякі стилі сучасних танців виконуються босоніж.

Якщо ви вже визначилися з конкретним стилем танцю, розпитайте вашого інструктора про відповідне взуття. Також дуже важливо підібрати правильний розмір.

Поради для складання першого танцювального гардероба

Основні моменти, які потрібно врахувати:

  1. Щоб не відволікатися під час танцю, ваш одяг не повинен бути надто вільним. Він має щільно прилягати до тіла.
  2. Небажаний і занадто тісний одяг, оскільки він обмежує свободу рухів і може спричинити проблеми зі здоров'ям.
  3. У випадку танцювального тренувального одягу правильний матеріал має вирішальне значення. Дихаючі тканини відводять вологу від тіла і швидко сохнуть після тренування. Додатковою перевагою є те, що їх легко прати у машині.
  4. Якщо ви бажаєте уникнути видимих плям поту, вибирайте чорно-білий одяг.

Зручний танцювальний одяг для жінок

Правильний топ - це насамперед функціональність: він повинен забезпечувати свободу рухів та хороше самопочуття. Одяг з воланами й деталями, що висять, краще не використовувати, тому що партнер по танцю може зачепитися за них. Колючі тканини з паєтками залиште для іншого випадку.

На танцювальні заняття рекомендуємо одягати спортивну сорочку, що добре сидить. Вона не відволікає увагу під час тренування.

Свобода рухів не менш важлива й у випадку нижньої частини вбрання. Віддайте перевагу облягаючим, але еластичним штанам або легінсам. Вони підтримують рухи та додатково покращують настрій.

Ще один важливий аспект, на якому слід загострити увагу жінкам, - це спортивний бюстгальтер, який добре сидить. Він забезпечує належну підтримку бюста та запобігає болю або напруженню в спині.

Сподіваємося, що вам сподобалася дана публікація. До скорої зустрічі!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.