Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Таблетки від кліщів та бліх для собак - захист від А до Я

Кліщі стають максимально активними за середньодобової температури від +8 до +10°С. Але важливо пам'ятати, що прокидатися вони починають вже за температури від +1°С до +2°С, а це збільшує ризик укусу та зараження небезпечними захворюваннями. Тому ми ділимося з вами інформацією про ефективні засоби захисту від паразитів. Сьогодні звертаємо увагу на таблетки від бліх та кліщів для собак.

Вибір таблеток для собак від бліх та кліщів – важлива та відповідальна справа, яку необхідно проводити правильно. Існує безліч різних препаратів для захисту тварин від паразитів, тому вибрати відповідний варіант може бути непросто. Вибравши відповідний препарат, ви зможете захистити свого вихованця від паразитів та запобігти можливим захворюванням. А перед тим, як таблетки від кліщів для собак купити, радимо звернутися за допомогою до ветеринара або консультанта спеціалізованого інтернет-магазину.

Як діють таблетки від бліх та кліщів?

Після того, як вихованець проковтнув таблетку, вона розчиняється і діючі речовини починають надходити в кров тварини, циркулюючи в ній певний час, який залежить від вибраного препарату.

Таблетки не мають репелентної дії. У момент укусу паразитом речовина, що діє, з кров'ю собаки потрапляє в організм паразитів, вбиваючи їх протягом 8-24 годин.

Дозування слід розраховувати відповідно до ваги собаки, перевищувати його в жодному разі не можна. Препарат починає діяти вже через 3-4 години після вживання таблетки.

Основні переваги цього способу захисту

Безперечною перевагою таблеток для собак від бліх та кліщів є їхня безпека та простота застосування. Вони практично не мають побічних ефектів і дозволяють захистити тварин від паразитів без додаткових витрат. Також таблетки володіють такими перевагами:

  1. Ефективність обробки не залежить від стану здоров'я шкіри вихованця.
  2. Часте миття та купання не скорочують період дії захисту.
  3. Пігулки мають привабливий аромат і смак, завдяки чому із задоволенням поїдаються собаками

Як і коли давати пігулку?

Основні моменти:

  1. Таблетку необхідно дати собаці перед їжею, з руки, запропонувавши її як ласощі.
  2. Якщо собаку вирвало в перші дві години після прийому ліків, слід повторно дати таблетку.
  3. Не розламуйте таблетку, важливо дати її цілком.

Щоб вибрати оптимальний засіб захисту, необхідно обов'язково проконсультуватися з ветеринаром. Здоров'я Вам та вашим вихованцям!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.