Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

П'ять секретів для вибору ідеального домашнього одягу

Від домашнього одягу, як правило, потрібен рівно один пункт: він має бути зручним. Це базовий мінімум, з яким справиться навіть розтягнутий спортивний костюм.

Від сучасного домашнього одягу можна і потрібно вимагати більшого: довговічності, міцності, універсальності та приємного на дотик матеріалу. У даній публікації розберемо кожен пункт докладно.

Універсальність

Якщо ви збираєтеся придбати в інтернет-магазині roksana-shop.com один комплект для кількох цілей, випишіть їх на листок або перерахуйте в умі.

Наприклад, у домашньому одязі я збираюся відпочивати, прибиратися у квартирі, гуляти з собакою і робити домашні тренування.

Який одяг вибрати під ці завдання? Відпочинок — зручне вбрання, прибирання — облягаюче, щоб рукави не лізли у раковину та відро з водою, прогулянки — з пристойної тканини, тренування — з міцної тканини, яка добре тягнеться.

Підвищуємо рівень складності: до цього списку додаємо ще всесезонність. У такому разі краще виключити товсті тканини (фланель, махрова тканина, фліс) та тонкі (муслін, шовк).

Міцність тканини

Найбільш довговічні матеріали, з яких виготовляється домашній одяг: якісна бавовна і віскоза, а також щільні «зимові» тканини (фланель, фліс, велюр).

Якість шва

Ознака неякісного домашнього — нитки, які стирчать, накладені один на одного шви й великі отвори в місцях, де нитка входить у тканину. Останнє означає, що виріб зшивали надто товстою голкою. Через натяг ці отвори можуть розтягнутися і перетворитися на великі дірки на тканині.

Хороші комплекти для дому пошиті спеціальним плоским швом. Він не тисне, не колеться і випирає на одязі — таких швів майже не видно, вони набагато міцніші за звичайні й не дають тканині розповзтися.

Гумки

На цей пункт варто звернути увагу всім, хто має проблеми з набряками та кровоносною системою. Гумки на домашньому одязі не повинні бути тугими. Навіть на вигляд комфортна гумка може стиснути ногу за час тривалого носіння і спровокувати набряк.

Екологічність

Синтетична тканина розкладається близько 40 років. Натуральна сировина набагато швидше, всього за 2-3 роки. Це стосується бавовни, віскози та  деяких інших тканин.

Переваги таких матеріалів полягають також у тому, що вони не накопичують статичну електрику, не викликають алергії та підлягають стовідсотковій утилізації.

Знайти ідеальний домашній одяг нескладно, якщо ви знаєте п'ять секретів вибору. І нарешті, довіряйте своєму відчуттю стилю. Застосовуючи ці поради, ви знайдете ідеальний домашній одяг для себе.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.