Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Обслуговування ГБО: як економити в Києві?

Висока вартість бензину часто змушує автовласників шукати альтернативні варіанти та види палива. Однією із таких можливостей зменшити витрати на пальне є встановлення газобалонного обладнання. Сучасні покоління ГБО, які рекомендують досвідченні фахівці Motor-Gas, стануть хорошим вкладенням у ваше авто, адже вони мають великий ресурс, розробленні відповідно до сучасних стандартів та екологічних норм, прості в експлуатації, а також безпечні за умови дотримання всіх рекомендацій виробника.

Ціни на ГБО у Motor-gas різняться залежно від вибраного обладнання, особливостей та складності його монтажу, а також необхідності використання додаткового інструменту та матеріалів. В Києві можна вигідно «оновити» конструкцію вашого ТЗ.

Спеціалісти СТО обов’язково проводять комплексну діагностику авто до встановлення ГБО. Така процедура займає до 1 години та має на меті виявлення похибок у роботі моторного відділу, системи запалювання, гальмівної системи, вихлопної системи, цілісності усіх елементів та міцності з’єднань, які можуть вплинути на роботу нового обладнання. За умови виявлення таких поломок (або потенційно небезпечних особливостей стану авто) у встановленні газу на ТЗ буде відмовлено або перенесено до усунення виявлених несправностей.

Діагностику проводять висококваліфіковані фахівці, які мають великий досвід роботи зі спеціалізованим обладнанням та проходили стажування на відомих європейських заводах виробників ГБО. Якість виконаних робіт підтверджують численні відгуки постійних клієнтів.

m0QrKzek4duWnQUNihcFO8x_BbHgO2fgpM15NJYc_RY1n1uu-Hkpn0FDrGRcPVU5ZC3JZ1VhHzD03C-ZIIFqwJTw9qPQIIC3tzZjaArAUJKzVArX5L5uvQ3Z7WyUW2Oc-0X5xTN6S9N3D0jC3GpgDsQ

Підбір хорошої системи, яка відповідає стандартам, встановленим законодавством, має високі показники результативності. Крім того, необхідно вибрати газове обладнання відповідного покоління, яке допустимо встановлювати саме на ваше авто. У спеціалізованій майстерні, можна отримати повну інформацію про вибрану модель газобалонного обладнання та особливості її експлуатації.

Зауважте, що за умови встановлення ГБО на сервісі “Мотор Газ”, комплексна попередня діагностика авто та консультація по вибору системи проводиться безкоштовно. Також безплатно проводять «нульове» ТО газового обладнання, встановленого у сервісі. Окрім цього, можливо оформити розстрочку на встановлення ГБО під 0%.

Обслуговування та діагностику ГБО системи виконують за допомогою спеціальних стендів, сучасних приладів та інструментів. Такий професійний інвентар – один із ключових складників надання якісних послуг.

Технічне обслуговування 50-ти газових систем: серед моделей, які обслуговують в Києві є як популярні, які зазвичай обирають на авто середнього класу, так і мало відомі системи в Україні, що більше підходять на авто з США, Європи, Кореї.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.