Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чому до iPhone 13 не входить зарядний пристрій?

Він поставляється з зарядним кабелем, який можна підключити до будь-якого USB-адаптера живлення або порту.

Чому краще без нього?

Він не постачається з адаптером живлення USB, оскільки:

  1. У багатьох людей уже є зарядні кабелі та адаптери живлення, які вони отримали з іншими iPhone, і вони можуть продовжувати використовувати їх з iPhone 12.
  2. Багато людей також мають комп’ютери, концентратори, USB-адаптери живлення тощо з портами USB-C, за допомогою яких можна заряджати.
  3. Світ відходить від старих роз’ємів USB-A до новішого роз’єму USB-C. І в міру того, як цей перехід прогресує, USB-C стане переважаючим роз’ємом, а це означає, що буде ще більше місць для підключення цих зарядних кабелів.
  4. Хто збирав USB-адаптери живлення з попередніх пристроїв, не потрібно додавати ще один до нашої колекції, що краще для навколишнього середовища. Ті, кому він дійсно потрібен, можуть придбати його окремо.
  5. Виключивши їх з упаковки iPhone, Apple змогла значно зменшити розмір упаковки iPhone, що, у свою чергу, зменшує кількість необхідних пакувальних матеріалів, зменшує витрати на доставку тощо – усе це покращує навколишнє середовище.

Чи можна використовувати зарядний пристрій від старого айфона

Однак, залежно від того, скільки років вашому «старішому iPhone», який у вас уже є зарядний пристрій і як швидко ви хочете заряджати свій iPhone 13, вас може не влаштовувати швидкість заряджання.

У старіших iPhone був USB-адаптер живлення на 5 Вт (показана версія для США). Я думаю, що це єдиний адаптер живлення, який коли-небудь входив у комплект будь-якої моделі iPhone, але я не впевнений.

Цей адаптер заряджатиме ваш iPhone 13 чи 14 з тією ж швидкістю, що й старий iPhone. Однак iPhone 13 може заряджатися набагато довше, тому що його батарея на 3227 мАг може бути більшою, ніж у вашому старому телефоні (залежно від моделі), це саме характерно і для 14. Так, ці два покоління дуже схожі, різниця між 13 і 14 айфоном в розмірі батареї. Наприклад, iPhone 6s мав ємність акумулятора 1715 мАг, тому iPhone 13 заряджається майже вдвічі довше при 5 Вт.

Це те, що сталося зі мною, коли я оновив iPhone 6s до iPhone ХS кілька років тому — спочатку я використовував той самий адаптер живлення на 5 Вт, який постачався з iPhone 6s, але згодом купив швидший зарядний пристрій. Якщо у вас старий телефон, який не заряджається через USB, то вам слід використовувати комплект виробника. Використання акумулятора напряму залежить від програмного забезпечення, чималу роль тут відіграє Visual Look Up не працює на iPhone він лише в тому випадку, коли під час його налаштування виникла помилка.

Як я можу отримати доступ до інформації iOS Visual Lookup?

Якщо ваш iPhone оновлений і має цю функцію, просто проведіть пальцем по тексту на фотографії, щоб скопіювати його в буфер обміну. Якщо розпізнаним текстом є електронний лист, ви можете отримати спливаюче меню, щоб створити нове повідомлення електронної пошти або поговорити з цією особою, скопіювати адресу електронної пошти, можливо, зателефонувати тій самій особі, якщо електронна адреса є у вашому списку контактів і пов’язана з нею. номер телефону, можливо, FaceTime з ними.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.