Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Кредити онлайн

Банки роблять все можливе, щоб клієнти якомога рідше ходили за фінансовими продуктами у відділення. Тому у світі стрімко набирають популярність онлайн-сервіси, у тому числі щодо кредитування. Як можна отримати такі кредити і в чому їх плюси та мінуси?

Які кредити можна отримати дистанційно?

Онлайн-кредит або онлайн-позика від https://loancompas.com.ua/ru/kredity-pod-0-na-kartu/  видається без відвідування офісу кредитної організації. Як правило, дистанційно можна отримати споживчі кредити (кредити готівкою), а також кредитні картки. Іноді банки можуть видати онлайн і автокредит, але тільки якщо не йдеться про заставу автомобіля, що купується на кредитні гроші. Мікрофінансові організації видають без відвідування офісу позики на різні терміни, але суми, що займаються там, як правило, істотно менше.

Через швидкість оформлення такі кредити називаються експрес-кредитами, а позики - експрес-позиками.
При цьому онлайн-кредити не варто плутати із кредитами, заявки на які можна подати дистанційно, але гроші видаються лише після оформлення кредитного договору та надання пакета необхідних документів безпосередньо в офісі. Так, у багатьох банках доступні онлайн-заявки на іпотеку, але отримати такий кредит без відвідування офісу неможливо.

Як отримати онлайн кредит?

1. Вибираємо найбільш підходящий банк
Вибирати банк, в якому ви хочете отримати експрес-кредит, можна або перебираючи пропозиції на сайтах фінансових організацій, або зайшовши до фінансового маркетплейсу, де зібрані пропозиції різних кредитних організацій.

При виборі слід запам'ятати, що хороший шанс отримати вигідніші умови є в тих банках, де ви раніше обслуговувалися (наприклад, брали кредит, який вже погасили без прострочень) або на карту якої отримуєте зарплату. Також покращені умови пропонуються позичальникам, які звертаються до Національного бюро кредитних історій за розрахунком безкоштовного персонального кредитного рейтингу. В останньому випадку це пов'язано з тим, що ставка ґрунтується на значенні рейтингу — тобто якості вашої кредитної історії.

2. Заповнюємо заявку
На сайтах банків завжди є форма заявки на експрес-кредит. Її потрібно заповнити на власному гаджеті. У заявці зазвичай зазначаються персональні дані з ПІБ, дата народження та контактний телефон, адреса електронної пошти, паспортні дані, бажані суми та термін кредиту. Одним кліком заявка відправляється в банк.Після цього вам можуть передзвонити для підтвердження заявки, а також для уточнення відомостей, що містяться в ній.

3. Отримуємо кредитний договір та гроші
Після схвалення експрес-кредиту - як правило, цей процес займає не більше 10 хвилин - позичальник отримує повідомлення за вказаним телефоном. Кредитний договір доставляє кур'єр у зазначене позичальником у заявці місце та у зручний для нього час. Після підписання документів гроші переказуються на картку або банківський рахунок, а іноді видаються готівкою. Готівку також може видати співробітник банку під час доставки кредитного договору.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.