Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Для чого потрібен аварійний дизель генератор

Аварійні дизель генератори використовуються як основне джерело електроенергії при виникненні збоїв у роботі мережі. Потужність і ряд технічних параметрів підбираються так, щоб обладнання, яке підключається, могло повноцінно виконувати свої функції протягом тривалого часу. Широкий вибір потужних дизель генераторів представлений на сторінках каталогу інтернет-магазину Рlusenergy: https://plusenergy.com.ua/ua/g85586189-industrialnye-dizelnye-elektrostantsii.

Вимоги до потужних аварійних дизель генераторів

Потужні дизельні генератори забезпечують електроенергією аварійно-рятувальні служби при надзвичайних подіях, з їх допомогою підключають обладнання для розбирання завалів, установки технологічного призначення. Також генератор незамінний як аварійне джерело електропостачання для телекомунікаційних підприємств, центрів обробки даних.

Однією з основних вимог, які пред'являються до аварійних дизель генераторів, є автоматизація. Для ДЕС ступінь автоматизації повинен бути не нижчим за другий, що дозволяє здійснювати запуск за допомогою автомата введення в резерв і гарантувати роботу протягом 50 годин.

У потужних дизель генераторах з третім ступенем автоматизації передбачено автоматичне підкачування мастила та дизельного палива, безперебійна робота на 240 годин.

Вибір потужного аварійного дизель генератора

Незалежно від потужності аварійні дизель генератори мають однакову конструкцію. Складаються з пускового пристрою, двигуна внутрішнього згоряння та електрогенератора. Роль джерела енергії виконує дизельне паливо. З двигуна обертальні рухи передаються безпосередньо на електрогенератор, який і виробляє однофазний або трифазний струм.

Перед придбанням дизель генератора прорахуйте необхідну вхідну потужність, її має бути достатньо для роботи всієї техніки. Якщо генератор знаходиться поруч із об'єктом, який резервується, вибирайте модель в захисному кожусі, він розширює температурний діапазон експлуатації. Потужні дизель генератори контейнерного типу вважаються найбільш автономними та відповідними для об'єктів високої енергоємності.

Достатньо важливим параметром аварійного дизель генератора є час запуску. Для звичайних установок воно може змінюватись від 2 до 15 секунд, якщо йдеться про об'єкти спеціального призначення, варто розглянути моделі з більш швидким запуском.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.