Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги покупки квартири від забудовника

Ринок житлової нерухомості завжди мав досить великий дефіцит доступного житла. І тільки сьогодні, коли активними темпами ведеться забудова нових спальних районів, у людей з'явилася реальна можливість стати власниками власних квадратних метрів.

Якщо раніше купити квартиру в новобудові було дуже проблематично в силу її високу вартість, то в наш час ця фінансова проблема може бути вирішена різними способами. Перший з них - іпотека, яку надає велику кількість банків і інших фінансових установ. Однак, виплата високих процентних ставок за використання позик стає великою складністю для середньостатистичних споживачів. До того ж, багато банків прописують в договорах на іпотеку певні обмеження і приховані комісії, через що повернення позики стає ще більш складним.

На щастя, сьогодні з'явилася прекрасна альтернатива банківської іпотеці: можливість заселитися в новобудови від забудовника, виплативши за все частина вартості житла. Інша частина суми оформляється як кредит від забудовника на умовах, набагато більш вигідних для споживача, ніж банківський кредит. Зокрема, купити квартиры от застройщика в новобудові можна в кредит без відсотків, так як забудовники, на відміну від банків, не намагаються отримати додатковий дохід у вигляді відсотків, а лише намагаються зробити житло більш доступним.

Єдиною незручністю такої позики є невеликий термін його використання. Якщо за іпотечним договором повертати кошти можна протягом п'ятнадцяти і більше років, то кредит від забудовника доведеться повернути протягом трьох-п'яти років. Втім, для тих, хто заздалегідь готувався до того, щоб переїхати в новобудови від забудовника, це не стає проблемою, так як певна сума грошей у них на руках вже є, тому залишок невиплачених коштів не такий великий.

Квартири в нових житлових комплексах (jk-evrika.com.ua) вигідно відрізняються від всього, що пропонує вторинний ринок. І планування, і інженерні комунікації, і інфраструктура житлових комплексів - все це створено для того, щоб забезпечити жителям всі умови для повноцінного і щасливого життя. І оскільки сьогодні пропонуються різні варіанти покупки такого житла, все більше і більше сімей отримує можливість поліпшити свої житлові умови і оселитися в комфортній і просторій квартирі з усіма зручностями.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь