Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вбудовувані світлодіодні світильники для будинку - сучасне рішення проблеми освітлення

Вбудовувані світлодіодні світильники для будинку - це пристрої, що складаються з декількох напівпровідникових світлодіодів, радіатора для охолодження, лінзи і пластикового або сталевого корпусу.

Сучасні вбудовані світлодіодні світильники для будинку electro-market.com.ua/ctcat/svetodiodnie-svetilniki.html - це пристрої, що складаються з декількох напівпровідникових світлодіодів, радіатора для охолодження, лінзи і пластикового або сталевого корпусу. Для підключення до електромережі передбачені понижуючі 12 В трансформатори. Вони бувають вмонтовані в корпус або виконані окремо. Виробляються світильники в стандартній колірній температурі (білої «теплою» і білої «холодної») і в RGB-варіанті. Це пристрої з декількома режимами випромінювання світлового потоку, вибір яких проводиться за допомогою контролерів.

Випускаються вбудовуються світлодіодні панелі і світильники для будинку в корпусах різної форми: круглої, прямокутної, квадратної. Мінімальна товщина приладів 8 мм.

Переваги вбудованих світлодіодних пристроїв, які ви можете придбати на electro-market.com.ua:

  1. 1. Довгий термін експлуатації. Світлодіодні прилади можуть безперервно працювати до 50000 годин (близько 6 років).
  2. 2. Незначне щорічне зменшення яскравості (5-10%).
  3. 3. Велика потужність і економічність. На 1 Вт споживаної електроенергії віддається в 4-5 разів більше світла, ніж у ламп інших видів.
  4. 4. Миттєве загоряння при включенні. Не потрібно часу для розігріву світильника і входу його в робочий режим.
  5. 5. Стійкість до перепадів напруги і циклічних навантажень.
  6. 6. Екологічна безпека. Світлодіоди не містять токсичних речовин і не представляють небезпеки при порушенні корпусу. Також вони не вимагають спеціальних умов при утилізації.
  7. 7. Невелике тепловиділення і високий ступінь пожежної безпеки.
  8. 8. Клас захисту від IP44 до IP68 (від пилу і вологи).
  9. 9. Стійкість до механічних впливів.
  10. 10. Можливість зміни яскравості світла.
  11. 11. Установка в будь-підлогові, настінні і стельові покриття.

Поряд з достоїнствами вбудовуються світлодіодні світильники для будинку володіють і декількома недоліками. Найістотніше з них - значна вартість. Але пристрою швидко окупаються завдяки своїй економічності.Также у приладів з окремим блоком живлення іноді виникає проблема, куди його сховати, щоб не порушити загальний вигляд поверхні і не знизити ремонтопридатність системи.

Сфери застосування світлодіодних світильників

Сфера застосування вбудованих LED-світильників для будинку поступово розширюється. Вони використовуються в усіх типах приміщень: вітальнях, спальнях і дитячих як каганців, ванних кімнатах, терасах, балконах, вхідних групах. З їх допомогою можна створювати унікальні інтер'єри, акцентувати окремі дизайнерські елементи і виробляти зонування простору. Вбудовувані прилади можуть служити основним і аварійним джерелом світла.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь