Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Художник використовує паперові стаканчики замість полотна

Художник з Туреччини Берк Армаган малює свої картини не на звичайному полотні, а на паперових стаканчиках з-під кави і чаю. Йому всього двадцять два роки, але він встиг побувати в багатьох країнах, і зупинятися на цьому не збирається. У кожній країні він вибирає місце, яке йому б хотілося намалювати. Для цього він завжди носить з собою декілька білих стаканчиків.

Художник каже, що найчастіше на стаканчиках він зображує пам'ятки тієї чи іншої країни. Але якщо по дорозі він побачить щось цікаве, необов'язково знаменитий на весь світ будинок, картину або статую, то замалюйте і цей об'єкт. На стаканчиках він вже зображував міську дзвіницю в Брюгге, Ейфелеву Вежу, замок Крістіансборг, танцюючий будинок в Празі, Бранденбурзькі ворота і багато інших визначних пам'яток.

Між містами і країнами пересувається за допомогою автостопу. Ночує найчастіше в кемпінгах. Він також зазначає, що створюючи малюнки на паперових стаканчиках, він набирається досвіду, адже на такому матеріалі важкувато малювати, та й час на створення картинки завжди обмежений.

Свої роботи він потім продає. Частину отриманих грошей витрачає на свої подорожі, а другу частину жертвує у своїй рідній країні на розвиток притулків для котів і собак.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь