Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

На курортній базі в Коблево отруїлися 18 дітей

Масове отруєння дітей зафіксовано на території Коблево. Всі вони відпочивали на курортній базі "Вінниця". Дану інформацію озвучив Віталій Кіндратів, заступник начальника Миколаївської ОДА.

За його словами, до медиків зі скаргами на погане самопочуття звернулися вісімнадцять дітей. Всі вони приїхали в Миколаївську область з Києва. Вік дітей - від 9 до 12 років. Їх відразу ж госпіталізували до Березанської райлікарні, де надали необхідну допомогу.

Зараз діти знаходяться в стаціонарі інфекційного відділення. Незабаром вони будуть виписані з відділення. Лікарі діагностували у них ротавірусну інфекцію, зазначив Віталій Кондратов. Також він додав, що така ситуація могла виникнути через незадовільну якість води в басейні.

Більш точна інформація буде отримана після того, як фахівці перевірять в лабораторних умовах проби води. Замначальника області додав, що в курортних зонах чергують додаткові бригади швидкої медичної допомоги. Саме завдяки їм постраждалим була надана своєчасна допомога. Керівництво області також розглядало можливість відправлення постраждалих дітей в Миколаїв, якби стан їх здоров'я почав погіршуватися.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь