Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У чому особливість виробів зі шкіри

Завдяки своїм особливостям - міцності і пластичності, шкіра протягом довгого часу залишається улюбленим матеріалом дизайнерів. З її допомогою вони втілюють в життя багато творчих задумки і сміливі рішення. Важко собі уявити сучасну людину, що не має хоча б одну шкіряну річ.

Наприклад, шкіряна куртка універсальна і практична частина нашого гардероба. Вона зручна в першу чергу тим, що здатна захищати нас від багатьох примх погоди. Ще одне її незаперечна якість-універсальність. Її можна комплектувати і комбінувати з багатьма речами. Абсолютно різнопланові речі-ділова частина гардероба або джинси будуть однаково органічно виглядати зі шкіряною курткою.

Щоб не помилитися при виборі виробу з натуральної шкіри, потрібно знати деякі тонкощі. Якщо теляча і овеча шкіри були завжди популярними завдяки своїм якостям, то свиняча тільки завдяки сучасним технологіям виробництва і обробки отримала схвалення у дизайнерів і споживача. При можливості різноманіття фінішної обробки, натуральна шкіра має перевагу перед іншими матеріалами.

Зверніть увагу, що  ви зможете придбати якісні та оригінальні вироби з шкіри за досить вигідними цінами.

Наприклад, замша- це м'яка шкіра, поверхня її бархатиста. Вона буває різною, залежно від методу обробки і країни виробника. Лак. Їм покривається як замшева, так і гладка сторона шкіри. Це залежить від задумки виробника. На замшевого стороні лак більш м'який і еластичний. При всіх плюсах цього покриття існують температурні обмеження. «Крек» - це коли замшеве покриття навмисне покривають нерівномірно для створення ефекту лусочок. «Пул ап» або «Антик» - в цьому випадку гладку шкіру покривають лаком різної інтенсивності.

За допомогою тертя виходить ефект старіння, що надає речі вишуканість. При різних видах обробки використовують шкіру різної товщини. Чим вона тонше, тим дорожче виріб. Але вироби з товстої шкіри відрізняють довговічністю. До виробів зі шкіри потрібно ставитися дбайливо, вони вимагають відходу. Якщо сталося велике забруднення, чистити цю річ необхідно у професіоналів. Не можна прати шкіру в пральній машинці. Якщо виріб намокло- сушити при кімнатній температурі. Не припустимо зберігання шкіри в пакетах.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь