Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати кеди

Як повелося кеди - спортивне взуття. За допомогою кед можна підкреслити свою індивідуальність, в ній зручно і можна відзначити, що кеди дуже міцне взуття. У магазинах можна знайти велику різноманітність кед на будь-який смак. Якщо підібрати спортивне взуття неправильно - ніжки можуть постраждати. Особливо влітку дуже часто з'являються натертості і мозолі.

Звичайно, в першу чергу, коли вибір падає на женские кеды або на будь-яке інше взуття потрібно дивитися на зовнішній вигляд. Звернути увагу на бічну частину і на носок. Ці місця повинні бути зшиті дуже добре. Захист повинна бути в кращому випадку з гуми, вона стійка і міцна. Підошва повинна бути жорсткою, інакше можна отримати запросто травму стопи. Щоб зрозуміти яка підошва хороша, можна акуратно зігнути навпіл. Підошва не повинна легко згинатися при таких маніпуляціях. Матеріал, з якого шиють кеди, може бути різним, головне, щоб вони не деформувалися після прання.

Устілка також дуже важлива для будь-якого взуття, не тільки для кед. Устілка повинна добре вийматися для прання та сушіння. Звертати увагу також на те, як кеди прошиті з боків. Нитки не повинні стирчати в різні боки. Що стосується клею, то ця речовина на сьогоднішній день всюди має місце бути.

Зверніть увагу також, що на сайті https://ua.antoniobiaggi.com/29-bosonozhki ви можете придбати якісні босоніжки за найвигіднішими цінами.

Дивитися також на етикетку, в деяких випадках можна розпізнати і підробку. Етикетка може бути з помилками написана, а самі кеди можуть після першого прання або після першого попадання під дощ розклеїтись або з легкістю порватися. Як зазвичай це буває по шву. Не варто забувати і про зручність. Кеди з найпершої примірки повинні сподобатися і бути зручними, ніде не тиснути і не тиснути. Як правило, за покупкою взуття краще йти після обіду, так як стопа в цей час трохи більше ніж зазвичай. Обов'язково міряти обидві ноги, так як ноги, як відомо у людини можуть бути різними, то пальчик стирчить, то кісточка випирає.

Якщо кеди вибираються на зиму, то варто пам'ятати про підошву - вона повинна бути рифленою, щоб уникнути ковзання. Устілка утепленій повинна бути. З найкращих марок, де продаються якісні кеди можна відзначити такі бренди як Кензо. У цієї марки дуже позитивні кеди з малюнком у вигляді лози. Адідас - відмінна марка спортивного взуття. У спеціалізованому магазині можна знайти різноманітність кед на будь-який смак. І можна відзначити марку - Крістіан Лубутен. У цієї марки існують замшеві кеди, вони дуже зручні і практичні.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь