Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Ефективність системи управління чергою

Управління чергою дозволяє збільшити швидкість обслуговування клієнта до 20% за рахунок розподілу послуг, що надаються між сотруднікамі- операторами, при цьому скорочуючи час очікування обслуговування Клієнта.

Електронна черга надає клієнту можливість отримувати сервіс на рідній мові, а також чітко визначити причину звернення. Вибравши необхідну послугу, клієнт скорочує час свого обслуговування, тому що система сама направить його саме до того співробітнику-оператору, хто обслуговує саме цю послугу.

Рекламні можливості системи: талон з номером електронної черги і табло відображає викликаються відвідувачів можуть служити додатковими рекламними носітелямі- саме до них, під час очікування виклику на обслуговування, прикута увага клієнта. Передбачена можливість вивести на талон додаткову рекламну інформацію про продукт або послугу, акції або пропозиції. На головному табло відображення черги, можлива демонстрація не тільки про поточний стан черги, а й показ рекламного контента - відеоролики, слайд-шоу, інформаційну «біжучий рядок».

Моніторинг від qlogic.com.ua показує стану черги в режимі реального часу, що дозволяє відстежувати тимчасові регламенти на обслуговування і очікування, відстежити перевищення регламентних показників по очікуванню, оперативно розподіляти навантаження між операторами, направивши відвідувача до іншого оператора в системі або адміністратору, для надання необхідної послуги, що дозволяє уникати виникнення конфліктних ситуацій.

Використовуючи дані системи по обслуговуванню можна визначати години пікового навантаження і як, навантаження розподіляється протягом дня по співробітниках, як змінюється потік відвідувачів протягом тижня. Такі статистичні даних дозволяють створювати прогнози відвідуваності і допомагають коригувати графік роботи персоналу - змінивши тактику обслуговування, перерозподілити операторів з обслуговування, впровадити програми по мотивації персоналу. До речі, контакты компанії вказані на сайті qlogic.com.ua.

Застосування системи управління чергою є перевагою

бізнес

  1. Підвищення прибутку за рахунок збільшення кількості обслуговуваних клієнтів
  2. Ефективні інструменти з аналізу процесів обслуговування
  3. Підвищення лояльності клієнтів і умов праці співробітників
  4. Підвищення якості надання послуг

маркетинг

  1. Відповідність прийнятим стандартам обслуговування клієнтів
  2. Додаткові можливості доведення інформаційного контенту до клієнтів
  3. Оцінка попиту на послуги, що надаються


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь