Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Навіщо і як вибрати теплохід для оренди?

Романтичним і красивим видом водного транспорту є теплохід, що ковзає по річковий гладі або розгойдується на морських хвилях. Саме тому невелике, але містке судно орендують для проведення різних урочистих заходів. Нерідко на теплоході влаштовують корпоративні вечірки, випускні бали, весільні банкети, відзначають дні народження та інші святкові події, які надовго залишаються в пам'яті запрошених гостей.

Прогулянка на теплоході - оригінальний спосіб організації свята

Свято на воді - це креативне, ексклюзивне рішення. Аренда теплохода в Киеве дозволить втілити оригінальну ідею в реальність. Подібну послугу надають спеціалізовані фірми в великих містах, поблизу яких розташовані водойми. Святкова прогулянка на орендованому водному виді транспорту може тривати різну кількість часу. Наприклад, для романтичного побачення достатньо кількох годин, під час святкування весілля кататися на теплоході можна два-три дні. Деякі замовники готові провести на воді тиждень.

Особливою популярністю подібна послуга користується пізньою весною, влітку і на початку осені. У цей час спостерігається максимальний наплив бажаючих організувати свято на теплоході, тому замовляти його необхідно заздалегідь. Також слід подбати про те, щоб вибрати підходящий варіант водного виду транспорту. На комфорт пасажирів впливає цілий ряд певних параметрів.

Як вибрати теплохід для оренди?

Оренда теплоходів - перспективний напрямок діяльності спеціалізованих компаній. Багато з них готові надати подібні види водного транспорту, що відрізняються між собою місткістю, інтер'єром, технічним оснащенням та іншими особливостями.

Щоб орендувати відповідне судно, має сенс скористатися тестової поїздкою. Вона дозволить оцінити, чи підходить теплохід для майбутнього свята.

Під час пробної водної прогулянки слід звернути увагу на наступні деталі:

  1. обслуговування (роботу персоналу);
  2. ходові якості судна;
  3. інтер'єр;
  4. наявність достатньої кількості санвузлів;
  5. якість кухні і пропоноване меню;
  6. присутність аудіоапаратури.

Маючи уявлення про всі ці нюанси, набагато простіше вирішити, яким буде прикраса банкетного залу, продумати оптимальне розміщення гостей на борту судна і визначитися з іншими, не менш важливими деталями.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь