Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Прямий номер для бізнесу: об'єктивна необхідність

Сучасний бізнес неможливий без зв'язку. Сучасний бізнес неможливий без телефонів. Сучасний бізнес неможливий без прямого міського номера . Напевно з першими двома реченнями ви згодні на всі 100%, а ось третя може викликати у вас сумнів. Що ж, тоді давайте уважніше придивимося до того, що може дати вашому бізнесу прямий міський номер.

Номер, який приносить гроші

Само собою, мова в цьому абзаці піде не про ті номери, поставивши на які можна виграти в лотерею, а про прямий номер телефону, який буде заробляти гроші (до речі, підключити прямий номер можна тут). Яким чином? В основному, завдяки двом якостям: стабільності і довіри, які такі номери викликають у клієнтів.

Говорячи про «стабільність» прямого номера , ми маємо на увазі те, що такий номер не залежить від міської АТС, тобто від місця розташування вашого офісу. Ви можете змінювати офіс хоч кожен місяць, при цьому номер телефону вашої фірми весь час буде залишатися незмінним, отже, клієнти завжди будуть знати, куди вам дзвонити, щоб скористатися вашими послугами.

Ще однією перевагою прямого номера перед федеральним є те, що його ефективність при використанні в рекламних кампаніях значно вище. Міські номери телефонів викликають більше довіри у споживачів! Так вже ми влаштовані, що цінуємо стабільність, а прямий номер , як вже писалося вище, безпосередньо свідчить про те, що компанія, яка дає рекламу, стабільно працює і каверз від неї чекати не доводиться. Звідси і дзвінків на таку рекламу набагато більше. А чим більше дзвінків, тим ефективніша реклама, то більше зацікавлених клієнтів, тим більше ваша прибуток.

Номер , який економить гроші

Яким чином звичайний прямий номер телефону зможе заощадити ваші гроші? Звичайний, швидше за все, не зможе, а ось прямий номер, який можна замовити на сайті — запросто!

Все просто: ви вибираєте прямий номер, а під нього вигідний вам тарифний план, який оптимально підходить вам. Зараз тарифних планів безліч, так що в тому, що ви знайдете той варіант, який і всі ваші потреби у зв'язку задовольнить, і при цьому зекономить гроші, сумніватися не доводиться. У провайдерів є і недорогі тарифи, орієнтовані на дрібний бізнес , і тарифи з максимальним набором послуг - кожен може вибрати сам!

Як бачите, прямий номер для ведення успішного бізнесу це дійсно об'єктивна необхідність, оскільки він:

  1. дозволяє вам змінювати офіс, і при цьому не хвилюватися про зміну номера;
  2. підвищує довіру потенційних клієнтів і лояльність діючих;
  3. збільшує (з різних причин) кількість дзвінків;
  4. допомагає економити ваші фінанси і робить бізнес більш прибутковим.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь