Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Настінні полиці в інтер'єрі

Настінні полиці в інтер'єрі являють собою прості і примітивні предмети, але в теж час незамінні атрибутами для будь-якого будинку. Застосовувати їх можна практично в будь-якому місці вашого будинку або квартири. Вони будуть чудово виглядати у вітальні або передпокою , на кухні або навіть над ліжком в спальній кімнаті.

Крім цього настінні полиці - самий простий спосіб урізноманітнити інтер'єр, так як виготовити полку своїми руками під силу практично кожній дорослій людині. Для чого потрібна дошка та кріплення, в якості якого може послужити проста мотузка – її потрібно просто протягнути крізь отвори в дошці і зав'яжіть на вузол (потім полку просто підвішується на гачку). Існує, безумовно, маса інших більш складних варіантів настінних полиць і останнім часом немає межі фантазії дизайнерів у даному напрямку.

Крім того, можна змайструвати оригінальну настінну полицю зі старих палет, дерев'яного ящика або навіть сходи – все буде залежати від ваших уподобань. Що стосовно декору своїми руками, то тут також існує маса варіантів, наприклад, можна спробувати відреставрувати стару радянську полку за допомогою журналів чи газет. Просто заклейте газетами внутрішні і зовнішні деталі полиць , при цьому торцеву частину можна фарбувати в яскраві кольори. Не забудьте покрити поверхню декорованою полиці лаком. Перед установкою полиці важливо подумати про практичність... адже ви не хочете постійно зачіпати її, наприклад, головою?

До речі, на сторінці mebel-online.com.ua/c41--9679_Polki інтернет-магазину Mebel-Online ви можете замовити собі красиві та міцні полиці за вигідними цінами.

Повсюдно встановлюються відкриті настінні полиці в інтер'єрі - найчастіше такі полички вішають в передпокої, ванної або спальні під настінним дзеркалом. Найбільш часто відкриті настінні полиці можна зустріти в інтер'єрі ванної кімнати: все ж зручніше користуватися ванними аксесуарами (шампунем, миючими засобами, косметикою) з відкритих полиць , ніж мильними руками відкривати дзеркальні дверцята закритих шафок.

У вітальні кімнаті такі настінні полиці послужать для зберігання різних дрібниць, книжок і фотографій. У передпокої вони будуть незамінні для зберігання парасольок, ключів. А в спальні настінні полиці зможуть послужити в якості узголів'я ліжка.

Тож зважено підходьте до вибору полиць для свого дому, адже від них також залежить сприйняття інтер'єру.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь