Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Пластикові чи дерев'яні, які вікна вибрати?

На сучасному ринку розділилися думки, як продавців, так і покупців. Одні кажуть, що перевагу необхідно надавати виключно пластиковим вікнам, які мають масу переваг. Інші кажуть, що тільки дерев'яні вікна можуть бути екологічно чистими і не шкодять здоров'ю. Насправді, відшукати однозначну відповідь в даному питанні досить складно, але все ж, прийти до якогось спільного знаменника все ж, можливо.

Розглянемо переваги пластикових вікон:

  1. Вони мають цілком доступний ціновий діапазон.
  2. Їх термін експлуатації при правильному догляді і монтажі, перевищує 50 років.
  3. Сучасні методи виготовлення вікон, дозволяють робити їх зовсім безпечними для людського здоров'я.
  4. На пластикові вікна Львів пропонує встановлювати москітні сітки, адже у цьому місті люди цінують додаткові агрегати, які поліпшують і доповнюють функції вікон.
  5. Вони повністю шумоізолюють приміщення.
  6. При використанні правильного скла, завдяки вікнам можна збільшити кількість тепла в домі, а в літній час не пропускати сонячні промені.
  7. Вони легко відмиваються від забруднень.

Тепер про переваги дерев'яних вікон:

  1. Сучасні дерев'яні вікна володіють чудовими теплоізоляційними властивостями.
  2. При правильній експлуатації вони також можуть прослужити тривалий час.
  3. Зовнішній вигляд вікна грає велику роль, так як це класика, що говорить про благородство.

А ось тепер можна зробити деякі висновки.

Дерев'яні вікна ідеально підходять для приватних будинків і котеджів. Жоден спеціаліст не порадить вам встановити в приватне житло пластикове вікно. По-перше, від цього втрачається вигляд приміщення в цілому. По-друге, вимоги приватних будинків набагато вищі, ніж вимоги багатоповерхівок, а тому дерев'яні вікна будуть як не можна до речі.

Що ж стосується висотних будинків, а також офісів, краще віддавати перевагу саме пластиковим вікнам. Це пояснюється тим, що вони виглядають набагато органічніше, ніж інші варіанти. Крім того, мають цілком доступну вартість. А також відмінно вписуються в інтер'єр приміщення.

Але все ж, це тільки поради та рекомендації, необхідно виходити з власних уподобань, а також фінансових можливостей. У будь-якому випадку, важливо вибрати якісну фірму виробника, працівників, які займуться монтажем, а також самостійно правильно стежити за вікнами і фурнітурою надалі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь