Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Щоб забезпечити сім'ю, чоловік продав нирку

У Харківській області між подружжям розігралася сімейна драма - чоловік продав нирку, щоб забезпечити трьох спільних дітей, а його дружина пішла до іншого чоловіка, витративши всі «зароблені» гроші. Обдурений чоловік має намір через суд повернути доньок, оформивши від дружини аліменти. 

Сабах родом з Ірану, приїхав вчитися в Харків на медика, однак навчання кинув через брак грошей. Разом з Тетяною вони виховували трьох дочок. У зв'язку з відсутністю грошових коштів іранець вирішив продати свою нирку в Туреччині. За орган чоловікові заплатили 13 тисяч доларів. За його словами, на ці гроші збирався купити будинок в одному з сіл Харківщини, однак грошей не вистачило, адже всі долари витратила дружина, після чого пішла до коханця, прихопивши з собою доньок.

Дружина Сабаха таку заяву заперечує. З її слів, вони разом витратили гроші на ремонт в будинку. У продаж нирки жінка не вірила - думала чоловік хоче виїхати від неї до Туреччини. Після приїзду чоловік став ввести себе по-іншому, зокрема, нібито приставав до неї з сексуальними збоченнями. У зв'язку з цим Тетяна і пішла від нього до іншого чоловіка.

Зараз Сабах подав до суду. Іранець намір повернути дівчаток і оформити аліменти. Служби Харківщини зараз вирішують з ким залишаться діти, а їх батьки тим часом ділять майно і з'ясовують відносини.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь