Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

В Одесі в житловому будинку вибухнула граната: є загиблі і поранені

17 липня, в центрі Одеси в одній з квартир багатоповерхового будинку стався вибух, в результаті якого загинув 16-річний підліток і ще двоє хлопців були поранені. Подробиці інциденту розповіли представники патрульної поліції Одеси.

Згідно з відомостями співробітників відомства, бойова граната вибухнула, коли в квартирі знаходилися троє підлітків. По приїзду на місце події, співробітники правоохоронних органів і лікарі швидкої допомоги констатували смерть 16-річного хлопця, двоє його однолітків з осколковими пораненнями були доставлені в одну з медичних установ Одеси, де молодим людям надається необхідна допомога.

В даний час одеські поліцейські встановлюють обставини, при яких бойова граната потрапила в руки неповнолітніх хлопців. При цьому відомо, що в квартиру снаряд приніс один з виживших підлітків.

За фактом незаконного поводження з бойовими припасами відкрито кримінальне провадження відповідно до статті 263 частина 1 КК України, а також відповідно до статті 115 (умисне вбивство з позначкою «нещасний випадок») КК України. Копи Одеси з'ясовують всі обставини інциденту, а також встановлюють причетних до події осіб.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь