Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Маріуполі дитина померла в кріслі у стоматолога

У минулі вихідні в Маріуполі (Донецька область) на прийомі у стоматолога в приватній клініці помер 2-х річний хлопчик. Подробиці події розповідають місцеві ЗМІ з посиланням на батьків малюка і співробітників правоохоронних органів Донеччини.

Як повідомляється, 22 липня батько 2-х річного хлопчика відвіз дитину в приватну стоматологічну клініку, де лікарі медзакладу вирішили проводити необхідні стоматологічні процедури під загальним наркозом. У якийсь момент малюкові стало погано, і його в стані клінічної смерті доставили в реанімацію міської лікарні Маріуполя, медикам якої тільки залишалося констатувати смерть малюка. Остаточна причина смерті хлопчика стане відома тільки після експертизи.

У поліції запевняють, що за результатами розслідування незабаром буде надана правова оцінка юридичним фактам. Співробітники Нацполіціі з'ясують, чи винен медпрацівник в смерті малюка.

На даний момент стоматологічна клініка, в якій сталася трагедія, закрита. Керівництво медустанови коментарів не дає.

Примітно, мама загиблої дитини в соціальних мережах запевняє, що причиною смерті її дитини став не наркоз, а ватяний тампон, через який малюк задихнувся.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь